Viggo Mortensen setter kun én betingelse for å spille Aragorn i den nye ‘Ringenes Herre’-filmen

0
0
Viggo Mortensen

Den danske skuespilleren er interessert i å delta i ‘Jakten på Gollum’, men er bekymret for et krav som har med alderen hans (65 år) å gjøre.

For noen år siden, da trilogien basert på ‘Hobbiten’ ble utgitt , nektet Viggo Mortensen å være med i filmene og lage en kort cameo som Orlando Bloom (Légolas) og Elijah Wood (Frodo). Skuespilleren forsvarte seg med å forklare at karakteren hans ikke dukket opp i den originale boken og at det var en grunn til dette.

Les på Popidol: Fullt av cameos i Eminems siste hit, Houdini: Snoop Dogg, Dr. Dre og mange flere kjente navn

Tross alt var det et 60-års gap mellom den historien og ‘ Ringenes Herre ‘, og det ville ikke ha gitt mening. Mortensen lot imidlertid døren stå åpen for å returnere » hvis historien stemmer » og hvis karakteren hans hadde en relevant rolle i den.


GQ har spurt ham om det samme nå som «Jakten på Gollum », en ny film basert på Tolkiens univers, har blitt annonsert. Filmen vil grundig utforske Sméagols historie og dykke ned i transformasjonen hans og alle delene av reisen hans som ennå ikke er fortalt. Blant dem er et fragment med Aragorn som er nevnt i romanene og hoppet over i filmene. Et komplott der Gandalf og Strider forfølger hobbiten for å hindre ham i å avsløre informasjon til Sauron om Frodo og den ene ringen . Ville du vært villig til å komme tilbake for noe sånt?

«Jeg kjenner fortsatt ikke historien, de har ikke fortalt den til meg. Jeg antar at de forteller meg det før eller siden, sier Viggo Mortensen. «Kanskje ja. Jeg elsket å spille Aragorn. Jeg lærte mye. Jeg likte det veldig godt. Men jeg ville bare returnert hvis alderen jeg er nå fortsatt var passende for karakteren . Det motsatte ville vært tull.»


Det er tydelig at de ikke har fortalt ham noe om historien siden skuespilleren ser ut til å være uvitende om at «Jakten på Gollum» er en prequel . Tatt i betraktning at Viggo Mortensen er 65 år og Ian McKellen er 85 år , er det sannsynlig at begge måtte forynges som Harrison Ford i ‘Indiana Jones’ , ved hjelp av dagens teknologi og effekter. Ford, som alltid bekjente seg som en fiende av denne typen teknikker, endte opp med å innrømme at han ikke kunne tro hvor bra resultatet hadde blitt, så vi får se om Mortensen og McKellen også blir enige om gjøre det også.

Siste ord blir Andy Serkis, skuespilleren fra Gollum , som igjen vil tre inn i rollene til karakteren, men denne gangen vil han også være regissøren bak kameraene (rådgitt av Peter Jackson som kun vil ha ansvaret av produksjonsoppgaver). Da Serkis ble spurt om problemet, forsikret han at «det er et vanskelig spørsmål å svare på». « Jeg forplikter meg ikke til noe . Vi er på et veldig tidlig stadium av planleggingen. Det vil være karakterer vi kjenner og andre vi ikke kjenner.» Vil du revurdere casting for Aragorn og Gandalf igjen?

Les på Sporten: Klar til å legge inn et monsterbud på Alisson Becker

tabola

No posts to display