mandag, april 5, 2021

Jorda er flat

Må lese

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er helt sant, flat som en pannekake og er du ikke forsiktig kan du falle utenfor. Selv de gamle grekerne (En stor andel skolestiler starter på den måten) skjønte det. Sokrates som tenkte mye, mente jorda var rund, men hva visste han egentlig. Selv Vikingene (ikke fotballklubben) var lenge klar over at jorda var flat og hvis ikke gudene ble tilfredsstilt, ville himmelen falle ned i hodene deres (ref.: Asterix og vikingene)

«Flat Earth Movement ‘og noen mindre foreninger har gått sammen i The Flat Earth Society og medlemstallene peker rett oppover fra noen få tusen for noen år siden har de ved hjelp av mulighetene som finnes i internett blitt mye større.

Flatjord tilhengere mener at indoktrineringen i skolen og i barnehager med runde globuser, bilder av en rund jord fra verdensrommet er en del av en stor konspirasjon. Sannheten er at jorda er flat og det akter de å bevise.

Jorden eksisterer på et gigantisk, flatt plan, med Arktisk (Nordpolen) i sentrum, og en gigantisk vegg av is (Antarktis) rundt hele platen, dette danner omkretsen.  Den flate jorda befinner seg inne i en gigantisk kuppel, verdensrommet slik vi kjenner det med planeter og stjerner er bare projeksjoner i taket av et stort planetarium. (Min humoristiske innledning om å kunne falle utenfor jorda, blir umulig i og med en mur av is.)

Dette blir enda mer sannsynlig med tanke på hvor lett det er å manipulere bilder og videoer, husk at det av 7 milliarder mennesker bare er et par hundre som faktisk har vært i verdensrommet. De har fått godt betalt for å holde kjeft om sannheten.

I boken WingMakers kan du lese den svert urovekkende sannheten om at vi lever i en holografisk karantene og at når vi overføres vår sjel i en tvingen reinkarnasjon.

Et bevis for at jorda er rund er den såkalte krummingen av horisonten. Vi ser alle med det blotte øye at horisonten er flat, hvis jorda er rund hvordan er det da mulig å se skylinen til byer som New York og Tokyo fra så lang til 100 kilometer.  I det berømte Bedford Canal eksperimentet utført i 1838 av Samuel Rowbotham viste han at en kano eller liten båt var synlig fra 10 kilometers avstand langs en elv.  Kanoen ville ikke synes og falle under horisonten (siktlinje) hvis jorda var rund.

Teorien om en rund jord får et problem til, et fly i luften burde få problemer med jordrotasjonen og spinne selv, både det å lette og lande ville by på store problemer. Slik er det som kjent ikke.

The-Recent-Rise-Of-The-Flat-Earth-Movement-3-1024x768

Admiral Byrd Antarktis ekspedisjon:

Admiral Richard E. Byrd var en modig explorer som hadde stor tillitt i den amerikanske regjeringen. De sendte ham til Antarktis på et militært oppdrag i 1947. Han rapporterte at i Antarktis løp han inn UFOer, eller som han skrev i sin dagbok – «biler som kunne reise fra den ene polen til den andre på mindre enn en time, – og fant sin vei inn til sentrum av jorden, «indre jord», der temperaturen var varm, var det en rik vegetasjon og en nordisk rase av lykkelige mennesker Denne indre jorden hevdet han var på størrelse med USA, uten at han fikk gjennomført nøyaktige målinger.

Etter dette regjeringene i verden gått sammen og innført kraftige reguleringer av turer til Antarktis, hvorfor det egentlig? – Jo for å dekke over disse oppdagelsene. Jarle Andøy fikk merke dette i sine forsøk på å gjennomføre ekspedisjoner i området

Problemet med solens varme:

 

Hvis solen er egentlig 149 millioner kilometer unna, hvordan er det mulig for varmen å reise gjennom verdensrommet (et tilsynelatende vakuum) for å nå oss? Mange spørsmål som ikke er besvart. f.eks. kan varme overføres i vakuum?

Merkelige sørligehalvkule fly mønstre:

De av oss som flyr mye i den sørlige halvkule har oppdaget at det er et merkelig mønster for flyvningene, hvorfor er det så få direkteflyvningen og hvorfor er det så utrolig langt. Det er fordi det er i ytterkanten av Jorda.

Hvorfor fly flyr ikke fra steder som Sydney (Australia) til Johannesburg (Sør-Afrika) rutinemessig gå via steder som Dubai i Midtøsten, som er helt ute av kurs og en lang omvei?  Et direkte fly ville ta distansen på rundt 12 timer og fly har nok drivstoff til å gjøre dette uten å måtte stoppe. Hvorfor er flyene ‘GPS slått av under sørlige halvkule flyreiser, slik at deres eksakte baner ikke lett kan spores?

Det er på tide at verdens regjeringer forteller oss sannheten, sammen er vi sterke, meld deg inn i  dag.The flat earth society

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

More Articles Like This