Joker 2-traileren har en massiv musikalsk overraskelse

0
22

Folie a Deux er ikke din gjennomsnittlige DC-univers-film, så mye er fullstendig klart…

Warner Bros Pictures har sluppet den første traileren for Joker: Folie a Deux, og den kan få deg til å stille spørsmål ved nøyaktig hvilken type film Joker 2 er.

Traileren er satt til en cover av What the World Needs Now Is Love av Burt Bacharach og Hal David, og kan nesten være oppsettet for en spesiell romantisk film.

Les: Putin har gitt russiske utviklere kort frist til å lage en PlayStation- og Xbox-rival

Vi ser det spirende forholdet til Jokeren (Joaquin Phoenix) og Harley Quinn (Lady Gaga), og et løfte om å rømme sammen unge elskere. Bortsett fra at de er i fengsel.

Men grav litt dypere og du begynner å lure på hvor mye av en bokstavelig erting disse tidlige teaserne er. Ta en klokke:

Mye av det vi har hørt om Joker: Folie a Deux er at det er en musikal, en slags jukeboksmusikal.

På ComicCon, derimot, tonet regissør Todd Philipps ned den forvirrende, men fengende ideen om at oppfølgeren til en dyster anti-superheltfilm kan spille seg ut som alt som nærmer seg en tradisjonell musikal.

«Vi snakket egentlig aldri om det [som en musikal], men jeg liker å si at det er en film der musikk er et viktig element. For meg er det ikke langt fra den første filmen, sa Phillips, ifølge Entertainment Weekly.

«[Jokeren] har en nåde mot ham. Det informerte mye om dansen i den første filmen… det føltes ikke som et stort skritt her. Det er annerledes, men jeg tror det vil være fornuftig når du ser det.»

Vil disse jukebox-musikalske øyeblikkene rett og slett være bakteppet for den felles villfarelsen til de to hovedrollene?

Forrige måned rapporterte Variety at filmen inneholder over 15 coverversjoner av kjente sanger, inkludert That’s Entertainment fra 1953-musikalen The Band Wagon.

Sjekk ut vår nye event guide før lansering.

Filmens hovedkomponist er Hildur Guðnadóttir, som jobbet på den originale Jokeren samt Tár og A Haunting in Venezia.

Vi har allerede hørt Joker: Folie a Deux har, til ingens overraskelse, fått en R-rating fra MPA, med henvisning til «noe sterk vold, språk gjennomgående, noe seksualitet og full nakenhet.»

Les på Tyskfotball: Sparker siste bundesliga-trener som overlistet geniet Xabi Alonso

tabola

No posts to display