Jeremy Clarkson «tror ikke jeg angrer»

0
155

Top Gear er BBC sitt mest populære program gjennom tidene, mye av årsaken til det er Jeremy Clarkson sin livsanskuelse og kommentarer som er politisk ukorrekte.   I sin ukentlige spalte i The Sun har han nå kommentert sparkingen og skrevet hva han føler om det.

Han skriver at han kommer til å savne showet og takker alle som har engasjert seg for å få han tilbake. «Hjertelig takk til alle de som har skrevet hvor mye hvor mye de vil savne meg i Top Gear. Jeg kommer til å savne showet.»

I sin spalte kommenterte han ikke sitt angrep på produsent Oisin Tymon eller selve oppsigelsen. Det kom heller ikke noen hint om hva han har tenkt å gjøre fremover.

I første omgang har han satt nei til BBC sitt nyhetsshow (ligner på Nytt på nytt) og en rekke andre opptredener. Ryktene går på alt fra Russisk tv til BBC sin store konkurrent i England Sky. Det går også rykter om at BBC og Jeremy Clarkson har blitt enige om å ta det rolig i en periode og så på samme måte som en politiker tatt med buksene nede komme tilbake om en stund.  Disse ryktene har fått ytterligere fart etter at han ukentlige spalte kom på trykk, Jeremy kom ikke med et eneste sleivspark. Dette skal ha blitt muliggjort etter at politiet henla saken mot han.

Jeremy Clarkson er utrolig populær og det skrives mye om han, noe det har gjort i lengre tid, forsøker du å Google han har du over 4 millioner sider å velge mellom. Akkurat nå fikk du en til.

Les også:Clarkson har fått sparken av BBC

tabola

No posts to display