tirsdag, november 3, 2020

Jeremy Clarkson tilbake til Top Gear ?

Må lese

New Zealands statsminister Jacinda Ardern innfører 100% fornybar energi

Hvis alle ledere i verden hadde vært som New Zealand sin statsminister Jacinda Ardern ville verden vert...

Den perfekte julegaven til en gamer

Har det blitt litt mye gaming under pandemien? Begynner du å utvikle musearm, tennisalbue eller sitter for...

Artister hedres med egne frimerker

Tre av Norges fremste og mest folkekjære artister hedres med plass i Rockheim Hall of Fame –...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

En liten bekk blir til stor å, ryktene sier at det nå kun er en offentlig beklagelse som gjenstår for at Jeremy Clarkson og han kollegaer, Richard Hammond og James May er tilbake i BBC og Top Gear.  Ansatte i BBC som F7 har snakket med bekrefter at Jeremy ved flere anledninger de siste dagene har vært på hemmelige møter og at samtalene skal dreie seg om hvordan han kan komme tilbake.

Uttalelser fra alle involverte har vært mye mildere i det siste og forsoningen er i gang. Dagens nyhet om at Jeremy fikk en alvorlig kreftdiagnose to dager før utbruddet og angrepet på en av seriens produsenter.

Dette er grunnene til at mange mener han er på vei tilbake.

Anmeldelsen av hendelsen er henlagt av politiet, rykter vil ha det til at BBC arbeidet aktivt for å få det til. Hadde ikke dette skjedd ville en tilbakekomst i hvert fall på kort sikt vært umulig.

Forrige gang Jeremy Clarkson i 1999 sluttet i programmet sank seertallene fra 6 millioner til 3 millioner. Programlederen som allerede var kontroversiell ble ønsket tilbake.

Den falske kreftdiagnosen to dager tidligere blir brukt for forklaring for at han var i en krisesituasjon og handlet irrasjonelt. Dette er lett og forklare og vil bli brukt som BBC sin retrettmulighet.

Tap av inntekter vil bli så stort for BBC at det går ut over andre produksjoner og BBC sin globale strategi.

Lanseringen av BBC Britt i Europa fronter Jeremy Clarkson og Top Gear, hvis tv-selskapet ikke ønsket og hadde en plan om retur ville de ikke brukt denne kampanjen som eneste argument for å få seere.

Vinden har snudd i befolkningen i England, siste meningsmåling viser at over 80 % ønsker han tilbake, mens tilvarende tall for en uke siden var litt i overkant av 60%.

Over en millioner underskrifter for å få han tilbake på lufta og det kommer nye hver eneste dag, er du enig kan også du skrive under.Reinstate Jeremy Clarkson

Den enorme interessen fra andre tv selskaper har åpnet opp øynene til BBC, de skjønner at programmet er programlederne mer enn selve konseptet. Ryktene går at Jeremy Clarkson har blitt tilbudt 100 millioner kroner i året fra Sky for en Top Gear kopi.

- Advertisement -

Siste nytt

New Zealands statsminister Jacinda Ardern innfører 100% fornybar energi

Hvis alle ledere i verden hadde vært som New Zealand sin statsminister Jacinda Ardern ville verden vert...

Den perfekte julegaven til en gamer

Har det blitt litt mye gaming under pandemien? Begynner du å utvikle musearm, tennisalbue eller sitter for mye foran skjermen? Fortvil ikke!...

Artister hedres med egne frimerker

Tre av Norges fremste og mest folkekjære artister hedres med plass i Rockheim Hall of Fame – og med å komme på...

Annonserer ambisiøs direktestrømmet julemusikal

Den 10. desember fremfører DDE en julemusikal fra et hemmelig sted på Østlandet som strømmes direkte på vierlive.no.Med Bjarne Brøndbo i hovedrollen får publikum se...

Sean Connerys svar til Apple og Steve Jobs er legendarisk

Sean Connery døde 31. oktober 2020 på Bahamas. Den Oscar-vinnende britiske skuespilleren ble 90 år. Han spilte i mange Hollywood-produksjoner. Han var den første som spilte James Bond på...

More Articles Like This