onsdag, april 7, 2021

Japan har 70 milliarder grunner til ikke å utsette OL

Må lese

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Japan som har tatt vare på erfaringene fra SARS epidemien hadde alt på plass da coronaviruset kom for et par måneder siden. – Landet har innført såkalte kirurgiske tiltak og har klart å minimere antall smittede til et imponerende lavt nivå.

Japan har bare registrert 1101 tilfeller og er i praksis ferdig med pandemien innen egne grenser, mens Europa og Nord-Amerika står i flammer. – En utsettelse har ligget i kortene en stund, muligens en avlysning, tema nå er egentlig ikke om Japan er klare, men om verden om noen få uker er klare til å sende atleter til å delta.

Les: Schibsted-aksjene har falt med 25 milliarder kroner

En utsettelse av sommerens OL og Paralympics i Tokyo vil koste Japan mellom 67 og 70 milliarder kroner, sier eksperter i en ny vurdering.

Den internasjonale olympiske komité (IOC) meldte søndag at de vurderer å utsette sommerlekene Det vil ifølge japanske økonomer koste vertslandet dyrt i form av utgifter og tapte inntekter, skriver nyhetsbyrået DPA.

– Om IOC velger å utsette 2020-OL, vil det koste Japan om lag 640,8 milliarder yen, sier økonomiprofessor Katsuhiro Miyamoto ved universitetet i Kansai.

Sjeføkonom i SMBC Nikko Securities, Junichi Makino, mener «regningen» for en eventuell OL-utsettelse kommer på 670 milliarder yen. Noe som er nesten 70 milliarder kroner.

Miyamoto mener en avlysning av hele OL vil kunne koste Japan rundt 475 milliarder kroner, men IOC har foreløpig utelukket at lekene avlyses.

Les på Sporten: FIFA-president Gianni Infantino vil innføre midlertidige overgangsregler

- Advertisement -

2 COMMENTS

Siste nytt

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

More Articles Like This