«Jakes Hotel» på Jamaica fikk en uvanlig anmeldelse

0
203

Ute på tur har vi alle behov for lokalkunnskap for å finne frem, mange bruker Trip Advisor for slike råd. Steder oppfordrer oss til å legge ut en beskrivelse som kan bidra til at andre også kommer på besøk. En mann med navn Jake fra Midland, som vi har valgt å illustrere med et bilde av sopp, la ut en 2000 ord beskrivelse på «Jakes Hotel» sin side på Trip Advisor. Den handlet mer om hans personlige reise enn fysisk tilstedeværelse på Jamaica.

Jake startet fredagskvelden forsiktig med en pose magisk sopp og et serie på Netflix, han beskriver kvelden som en typisk fredag. Men så: «plutselig kom det noen svært merkelig flash, jeg startet å gråte gledestårer, verden var fantastisk, så ble jeg rystet av en ulidelig smerte.! Katten hadde kommet inn i rommet, vi så hverandre inn i øyene og rett inn i hverandres sjeler».

Han skriver også at veggene skriker, noe han synes er rart og irriterende, dessverre har den ene tåen hans kommet i klem mellom to lokomotiv, noe som er merkelig. Han har aldri kjøpt togbillett. Dog var det supert å være vektløs og bare sveve, synd det varte kort.

«Dette var en merkelig tur, avslutter Jake, veldig ubehagelig, jeg har hatt en forferdelig natt, sov nesten ikke. Er ikke helt sikker på hvor jeg er akkurat nå og om jeg noen gang vil komme tilbake, Jakes Trip vill jeg absolutt ikke anbefale.»  1 poeng.

Dagen etter våknet han opp, logget seg på og fikk en hyggelig mail fra eieren av hotellet hvor link til hans anmeldelse var inklidert. Jake brukte forholdsvis kort tid på å slette anmeldelsen, men ikke kort nok til at den ble borte fra det store internettet.

tabola

No posts to display