søndag, desember 5, 2021

«Jakes Hotel» på Jamaica fikk en uvanlig anmeldelse

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Ute på tur har vi alle behov for lokalkunnskap for å finne frem, mange bruker Trip Advisor for slike råd. Steder oppfordrer oss til å legge ut en beskrivelse som kan bidra til at andre også kommer på besøk. En mann med navn Jake fra Midland, som vi har valgt å illustrere med et bilde av sopp, la ut en 2000 ord beskrivelse på «Jakes Hotel» sin side på Trip Advisor. Den handlet mer om hans personlige reise enn fysisk tilstedeværelse på Jamaica.

Jake startet fredagskvelden forsiktig med en pose magisk sopp og et serie på Netflix, han beskriver kvelden som en typisk fredag. Men så: «plutselig kom det noen svært merkelig flash, jeg startet å gråte gledestårer, verden var fantastisk, så ble jeg rystet av en ulidelig smerte.! Katten hadde kommet inn i rommet, vi så hverandre inn i øyene og rett inn i hverandres sjeler».

Han skriver også at veggene skriker, noe han synes er rart og irriterende, dessverre har den ene tåen hans kommet i klem mellom to lokomotiv, noe som er merkelig. Han har aldri kjøpt togbillett. Dog var det supert å være vektløs og bare sveve, synd det varte kort.

«Dette var en merkelig tur, avslutter Jake, veldig ubehagelig, jeg har hatt en forferdelig natt, sov nesten ikke. Er ikke helt sikker på hvor jeg er akkurat nå og om jeg noen gang vil komme tilbake, Jakes Trip vill jeg absolutt ikke anbefale.»  1 poeng.

Dagen etter våknet han opp, logget seg på og fikk en hyggelig mail fra eieren av hotellet hvor link til hans anmeldelse var inklidert. Jake brukte forholdsvis kort tid på å slette anmeldelsen, men ikke kort nok til at den ble borte fra det store internettet.

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This