Hyggelig melding til alle eldre

0
108

Populærartisten Jens Book Jenssen sang på radioen «det er lov å være blid». Og det har du all grunn til å være, for nå slipper du å skru ned ditt telefonapparat i gangen. Vriompeisene i Telenor, som er det nye navnet til Televerket, har bestemt at de ikke skal stoppe summetonen i de tusen hjem likevel.

Jeg klarer dessverre ikke å gjøre noe med størrelsen på bokstavene jeg skriver, ønsker du likevel å fortsette å lese dette finn frem forstørrelsesglasset og hold over din EDB maskin.

Telenor sendte ut telegram for noen år siden om stenging av telefon, i modernismens navn.

Sønnen til Gunn og Helge Quist Christensen, Arne Quist Christensen som er moderniseringssjef i Telenor har informert Norsk Rikskringkasting om at mange har stoppet å bruke telefon og heller bruker telefoner som kan transporteres rundt uten ledning. Selv bruker jeg telefon opptil flere ganger hver eneste måned.

«2000 hadde Telenor 2 millioner fasttelefonabonnenter. (Red.anm.: Fasttelefon er definisjonen på telefon med ledning) I dag er det 400.000 igjen. De siste årene har 90.000 kvittet seg med fasttelefonen årlig.  Nedgangen har vært på nesten 15 prosent i året. Det tror vi kommer til å fortsette»

«De eldre setter stor pris på den tryggheten og kvaliteten fasttelefonen gir. Dessuten liker de å ha et telefonnummer som er kjent for alle de har kontakt med» sier Quist Christensen.

I det herrens år 2017 hadde Telenor planlagt nedleggelse av telefonen og bytte ut med telefoner uten knapper. Heldigvis har de høye herrer ombestemt seg og kan fortelle de ikke lenger vil gjennomføre nedleggelsen. De lover oss summetone så lenge vi ønsker.

Takk til televerket og takk til Arne Quist Christensen.

Ærbødigst

tabola

No posts to display