onsdag, mai 5, 2021

Hvor kan man melde seg på Ski VM?

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Therese Johaug vant akkurat et skirenn og var naturlig nok veldig fornøyd. Gullmedalje i starten av sesongen og alt ligger til rette for en sterk sesong. I seiersintervjuet med NRK rett etterpå var hun så sikker på seg selv at hun røpet vinneroppskriften for hele verden.

Jeg satt i sofaen og så intervjuet, NRK stilte spørsmålet som jeg regnet med at Therese Johaug ville le bort, men det skjedde ikke.

Hvordan vant du Therese Johaug (du så veldig sterk ut)? Et lyn gikk igjennom kroppen og jeg akte meg et par centimeter fremover på sofaen. Jeg har alltid hatt problemer med å skjønne hva hun sier, men dette var viktig, dette skulle jeg få med meg.  Johaug trakk pusten, det var tydelig at hun ville dele vinneroppskriften med alle oss tv seere.

«Jeg ledet allerede ved start og bestemte meg for å gå mitt eget løp»

Genialt, jeg repeterte ordene i hodet mitt, «jeg bestemte meg for å gå mitt eget løp». Det er det som betyr noe, å gå sitt eget løp, men det må bety at man kan bestemme seg for å gå noen andre sitt løp også.

Jeg så meg rundt og tenkte, er det noen andre som fikk med seg hva som akkurat skjedde. Denne nyheten er på linje med bevis på intelligent liv i verdens rommet, oppdagelsen av Amerika og hjulet.

Hvor mange vet det er mulig å gå en annen sitt løp? jeg har ikke hørt om det før og en tanke begynte å svirre rundt i hodet.  Er det virkelig mulig? Therese Johaug, ville ikke lyve om noe så viktig. Også jeg kan bli verdensmester, alt jeg trenger å gjøre er å gå en annens løp, løpet til en vinner.

At ikke noen hadde tenkt på det tidligere – jeg skal bli verdensmester og søkkrik, men hvem sitt løp skal jeg velge?  Nostalgien beveger meg i retning av Vegar Ulvang sin 3 mil i Albertville, men er det fort nok i dag, kanskje ett av barneskirennene til Petter Northug.

Tenk om hemmeligheten til Therese Johaug også gjelder andre idretter, eller alle andre ting i livet.  Blir litt sliten nå kjenner jeg. Finner ut mer en annen dag.

NB: Å gå sitt eget løp må ikke forveksles med å gå sin egen løype slik Heidi Weng gjorde.

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This