Hvis du er fan av Harry Potter finnes det en pub i Krakow du bare må besøke

0
43
The Leaky Cauldron (The Leaky Cauldron - Facebook)

Harry Potter er en absolutt kultfigur for mange mennesker født på og etter 1990-tallet. Det er derfor ikke rart at det finnes etablissementer som refererer til universet til en av de mest lønnsomme franchisene i kinohistorien med sitt design og tilbud.

Et av slike steder er Dziórawy kotoł i Krakow. Et must å besøke hvis du er en ekte Harry Potter-fan.
Dziórawy Kocioł i Krakow er en kafé som åpenbart blunker til fans av Harry Potter-bøker og filmer. På en åpenbar måte, fordi navnet på Leaking Boiler kommer fra navnet på lokalene som vises i serien. Som Dziórawy Kocioł selv forsikrer i sin Facebook-beskrivelse, er det det mest magiske stedet på kartet over Krakow.

Les på Radiosporten: Har bedt om å forlate Barcelona

I denne virkelig magiske kafeen får vi drinker og snacks rett fra Harry Potters verden. Menyen inkluderer ingefærkremøl, som Hermine drakk, eller bønner av alle smaker, som Potter selv og professor Humlesnurr spiste. Vi vil også kunne bestille ulike eliksirer og prefektens snacks. I lokalene skal vi også kjøpe noen dingser fra filmene. De som vi også får i nettverket av butikker fra Potter-verdenen kalt Magic Shop, som du finner bl.a. i Wrocław, Łódź, Poznań eller bare i Kraków.

Hvis du ønsker å besøke Dziórawy kotol, finner du det i Krakow på ul. Grodzka 50/1.

Les: Kevin Spacey frifunnet og klar med ny film

tabola

No posts to display