Kevin Spacey frifunnet og klar med ny film

0
117
Advertisement

De siste årene har vært ekstremt vanskelige for Kevin Spacey. Skuespilleren ble praktisk talt ekskludert fra filmens verden etter at fire menn anklaget ham for seksuelle overgrep. Spacey ble renset for alle anklager i juli i år og er nå tilbake på jobb.


Kevin Spacey brast i gråt da en domstol i London i juli frikjente ham for alle anklager om seksuell overgrep mot fire menn som hadde jobbet med ham gjennom flere tiår. Disse anklagene ødela ryktet hans og tok bort alle film- og serieengasjementene hans. Nå som han er funnet uskyldig, er Spacey tilbake.

Les på Sporten: Tuchel avgjorde det hele for Kane

I desember 2022 kom det rapporter om Spaceys engasjement i filmen «Control». Nå har representanter for Cupsogue Pictures delt den første kunngjøringen av produksjonen. Det viser seg at Spacey ikke dukker opp fysisk på skjermen, men vi kan høre stemmen hans fordi han spiller en «mystisk stemme». Til tross for mangel på skjermtid er vi glade for at en fantastisk skuespiller kommer tilbake.

Handlingen til filmen «Control» vil fortelle skjebnen til den britiske regjeringsministeren, Stella Simmons, som startet en affære med statsministeren. En dag, mens Simmons kjørte hjem i en automatisk bil, blir kjøretøyet hennes hacket og det begynner å skape kaos i Londons gater. Stella Simmons skal spilles av Lauren Metcalfe, og Mark Hampton spiller premieren. Kevin Spacey vil på sin side skape karakteren til antagonisten som skal ta kontroll over ministerens kjøretøy.

Les: Ny singel og video fra norske Whammyboy

tabola

No posts to display