onsdag, desember 1, 2021

Hvis de ikke har brød, kan de ikke bare spise kake?

Må lese

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Hvor er Nansen når vi trenger han? Norge midt opp i all velstanden er i ferd med å bli et fascistisk demokrati, noe som ikke skal være mulig. Fundamentalisme utvikles gjerne i land med stor nød og store skiller i samfunnet. Ikke i blomstrende demokratier.

Dumhet eller ondskap?

Det er ikke krig og nød som driver millioner av flytninger på flukt, men ønsket om å innføre Sharia i Europa, og gå på NAV, vi bærer de inn til landet på gullstol

De som hevdet dette er enten de så dumme og uopplyste at de ikke vet hva som er sant, eller så har de en total mangel på empati og tror at et land best ledes gjennom ondskap.

De beste av oss burde lede nasjonen. Det vi har i Norge nå må være tidenes dårligste regjering. Høyre har for å tekkes FRP løpt fra sin egen overbevisning. En læresetning for Høyre har vært at det hviler at ansvar for å hjelpe når man har mulighet. Konservativ tankegang inneholder et stort element av frivillighet, noe som liberalismen ikke har.

De klassiske skillelinjene i norsk politikk handler i utgangspunktet ikke om empati, men om løsning, det er dette debatten burde dreie seg om, løsninger.  Det er trist å se hvordan det har utviklet seg en kappestrid i hvordan være tøffest mot de som trenger hjelp. Vi er forutsigbare og ISIS spiller på våre følelser med overbevisning. De har tapt i deg øyeblikket vi skjønner at dette ikke er en religionskamp, men en kamp mot terror, mot kriminelle og mot enorme drittsekker.

Propagandaen som flommer ut om flyktninger minner mest om Iraks informasjonsminister, komiske Ali, og diktaturer vi ikke kan være bekjent av å sammenligne oss med.

Amatører

Den viktigste posisjonen i regjeringen akkurat nå er å være Innvandrings og integreringsminister. Listhaug har fått jobben fordi hun med overbevisning er motstander av både innvandring og integrering. Fra før har vi en justisminister som ikke synes det er så nøye med lover og regler og en fiskeriminister som i sin lange karriere som propaganda politiker for de uopplyste aldri har interessert seg for fiskeripolitikk.

Ikke la fakta ødelegge

Her kommer flytninger båret inn på gullstol til kongeriket Norge, de ønsker alle å ta del i det norske trygdesystemet og den norske snilismen. Løgnen er at de ikke er i nød og at eneste grunn til at de er her er det norske trygdesystemet. Komiske Listhaug blir kledd naken når sannheten begynner å sige inn. Bilder så grusomme at man umiddelbart assosierer med det vi så i historiebøker om da konsentrasjonsleirene ble avslørt på slutten av andre verdenskrig.

Vi vil heller hjelpe i nærområdene, Løgnpropaganda har fått mange til å tro at de som kommer ikke er i nød og at de er her for å utnytte den norske snillismen Barn som bare er knokler ser inn i kamera helt uten håp i øynene. Er det noen som fortjener å bli båret på grunnstol er det dem. Synet gir arr i sjelen. Hvis de ikke er døde i dag så er de døde i morgen, det finnes ingen argumenter igjen for ikke å hjelpe.

Norsk presse henger seg på

Det er disse Dagbladets kommentator Ketil Rolness rakker ned på, det er disse Hege Storhaug har erklært korstog mot og det er disse Elin Ørjasæter har oppdaget er muslimer og representerer alt ondt.  Fascisme og rasehat er ulovlig i Norge, rart ikke flere av våre politikere og samfunnsdebattanter er puttet i fengsel for lenge siden.

Syria er helvete på jord

Det er hungersnød i store områder av Syria, Dagbladet melder at 23 personer har mistet livet av sult i en landsby på en drøy måned, seks av de under 1 år. Rundt om i flytningene leire også i Europa er forholdene så ille at hjelpemannskaper ikke vil gå inn fordi de er redde for smitte. Det eneste som gjør at det ikke ser ut som mørkeste middelalder er omfanget av plast som er lappet sammen til noe som ligner et telt. Daglig kommer det nye forferdelige bilder av mennesker i nød.

Hvor er Nansen nå som vi trenger han?

Vi mangler en klar stemme som kan lede nasjonen Norge tilbake til et humanistisk spor. Politikere og media har klart å selge inn fascismens grunnidé, nemlig at noen mennesker har mindre verdi enn andre.  Skal du få et folk til å begå grusomme handlinger må de kjøpe argumentet om at” de andre” har mindre verdi som mennesker. Det å skille i verdi og menneskeverd er som tatt ut av nazistenes lærebok. Spørsmålet er ikke lenger om vi beveger oss i feil retning, vi er allerede så langt utenfor et humanistisk grunnsyn at vi nå kan smykke oss med tittelen som verdens første fascistiske demokrati.

Fakta betyr ingen ting lenger

Mennesker i Syria og Irak er klemt imellom en hensynsløs diktator og tidenes verste terrororganisasjon ISIS. Det internasjonale samfunn tror vi hjelper med å sende inn bombefly, selvfølgelig bomber vi på en rettferdig og demokratisk måte. Litt her og litt der, alle skal få.

Vi hjelper ikke i nærområdene eller her hjemme på noen måte som monner. Med millioner på flukt hjelper det ikke å sette ut et nek til småfuglene.

Jeg har akkurat snakket med Gud og han er klar på at Listhaug ikke er kristen.

 

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

More Articles Like This