tirsdag, desember 8, 2020

Blue Steel på førstesiden av Vogue

Må lese

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy". 
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det har ikke gått så bra for Derek Zoolander, supermodellen bak blikket Blue Steel de siste 15 årene, det er duket for nye dumheter når vi snart får se Zoolander No.2 på kino. Promoteringen av den nye filmen er genial og har ført til massiv omtale verden over. Ben Stiller bruker en av verdens mest kjente portrettfotografer Annie Leibovitz til å ta coverbildene som ble trykket på førstesiden av Vogue..

Først Vogue: Derek Zoolander poserer sammen med Penelope Cruz i en «remake» av ikoniske motebilder, selvsagt med en liten tvist. Fotografen Annie Leibovitz som har tatt bilder av de fleste stjerne i verden sies å være vanskelig å jobbe med, men fordi, etter manges mening, hun tar så bra bilder godtar de hennes eksentriske dritsekkoppførsel.

303228B700000578-0-image-a-26_1452872317247 (1)

Så filmen: I 2001 fylte Zoolander kinosaler verden over. Plottet var like dumt som hovedpersonene, Derek Zoolander (Ben Stiller) og Hansel McDonald (Owen Wilson). De spilte konkurrerende supermodeller som plutselig måtte bli superagenter. Skurken var Mugato spilt av Will Ferrel i storform, Mugato hadde en mørk hemmelig fortid som oppfinner av pianoslipset og var i verdens største motedesigner.

303228B300000578-3401333-image-m-1_1452873857308

Det har ikke gått så bra med supermodellene siden sist, 15 år har gått også i deres verden og de har ikke lenger den statusen de hadde, yngre og enda rarere krefter har overtatt. En gang var de verdens beste mannlige modeller og nå når noen begynner å ta livet av de vakreste kjendisene i verden må de komme tilbake som supermodeller og, selvsagt undercover agenter.

Her ser du flere av bildene: Vogue

Det som gjør Derek Zoolander spesielt opprørt er at alle de supervakre som drepes fotograferes med hans signatur blikk Blue Steel i dødsøyeblikket.

30328C9900000578-3401333-Stiller_pictured_as_Zoolander_in_the_2001_film_directed_the_sequ-m-5_1452876710334

Sammen med Interpol-agenten, og tidligere bikinimodell, Melanie Valentina (Penélope Cruz), må de infiltrere den internasjonale motebransjen og lete etter spor. På samme tid løslates rivalen Jacobim Mugatu (Will Ferrell) fra fengsel og er sulten på hevn.

Zoolander No.2 har premiere 19 februar

- Advertisement -

Siste nytt

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en frist som er ti år...

Lufthansa kutter 29 000 ansatte før nyttår

Den tyske staten gikk tidlig inn og reddet Lufthansa fra økonomisk kollaps etter det ble klart at luftfarten var noe av det...

More Articles Like This