Hvilken julekalender skal du ha i år?

0
58

Dette innholdet er sponset

Det finnes mange flotte julekalendere der ute, og det er ingen hemmelighet at det da kan være vanskelig å velge. Enten om du får julekalender av noen andre, om du skal gi en kalender til noen andre, eller om du rett og slett gir en julekalender til deg, så er det så mange gode alternativer å velge mellom at det kan være vanskelig å bestemme seg.

Vi skal gi deg noen forslag til hvilke julekalendere som finnes der ute, slik at det kanskje er litt lettere å velge mellom kategoriene hvert fall. Forhåpentlig finner du den perfekte kalenderen, enten den er til deg eller til noen andre.

En kalender med spenning

En kalender som kanskje er litt utenom det vanlige er en sex adventskalender. Her får du forskjellige sexleketøy gjennom desember. Dette er en perfekt gave til en partner, til deg selv eller til en du er glad i. Det finnes mange varianter av disse kalenderne, så her kan du finne for alle kjønn, for alle form for par og selvfølgelig for single. Med andre ord finnes det en god kalender for alle.

En kalender for velvære

Desember er ofte en stressende måned, og det kan derfor være god med en velværekalender. Disse finnes det mange varianter av, og i mange forskjellige prisklasser, så her finnes det noe for enhver. Dette kan være en super gave til en som har mye på jobben, en som er opptatt av velvære eller til deg selv slik at du er helt klar for en avslappende og deilig romjul.

En kalender for sminke

En sminkekalender slår sjeldent feil. Her kan du få masse fine produkter, noe som ofte gjør at man tør å være litt ekstra kreativ med hvordan man sminker seg i julen. Denne er perfekt for deg som ønsker litt ny sminke, eller som gave til en som er glad i sminke. Her finnes det også mange forskjellige prisklasser å velge mellom.

En kalender for øl

En ølkalender er også en slager. Her får du rett og slett en øl hver dag. Dette er en super kalender dersom du selv er glad i øl, eller til en som liker å teste forskjellig øl. Her er det vel og merke 24 forskjellige øl, så det er viktig at man er åpen for å teste litt forskjellige øl dersom man skal like denne kalenderen.

tabola

No posts to display