Keanu Reeves vil lage «John Wick 5», men det er et problem

0
89
Keanu Reeves

Selv om det ikke skulle komme en «John Wick 5» blir det flere tv-serier fra samme univers som kan underholde oss mens vi finner ut av om Keanu Reeves får sitt ønske om et femte kapittel innfridd.

Skuespilleren er villig til å spille leiemorderen igjen og med den massive sukssen som filmene opplever burde det være mulig selv om det så veldig stygt ut for hovedpersonen i slutten av kapittel fire.

Les på Sporten: Favoritt til å ta over jobben i Championship-klubb med kurs mot Premier League

Med en verdensomspennende brutto omsetning på 432 millioner dollar er ‘John Wick: Chapter 4’ en av de store suksessene i 2023. Baba Yaga-sagaen fortsetter å tiltrekke seg interesse og publikumstallene beviser det, men den femte oppføringen er kanskje ikke i kortene, selv om Keanu Reeves er villig til å få det til.

Alle tegn så ut til å peke på at «John Wick 5» kommer på kino på et tidspunkt, selv om det kanskje ikke er i umiddelbar fremtid. Disse sjansene ble forsterket da Reeves selv sa at han var klar til å få det til, og franchisen fortsetter å utvide seg med serier som «The Continental» med Mel Gibson og prequelen «The Immortals», med Henry Cavill.

Til tross for dette har regissør Chad Stahelski i tvil om fremtiden til leiemorderen. Mens han snakket med «Happy Sad Confused»-podcasten, innrømmet han at Reeves «ville si ja på et blunk» til en ny film, og at studioet selv er opptatt av å få det til.

Les på Radiosporten: Saksøker klubben for drøye fem millioner, nå ønskes han velkommen tilbake

Stahelski er ikke sikker på «John Wick 5»
Stahelski tar imidlertid forbehold når det gjelder en femte film: «Det er ikke noe jeg kan svare på med en gang».

For filmskaperen er det nå på tide å «gjøre andre ting» og parkere ideen om en ny historie for Baba Yaga.

«For øyeblikket kommer jeg til å gjøre andre ting, og hvis en dag, mens jeg går tur med hunden eller kjører bil, en idé kom til meg, ville jeg fotografert med Keanu Reeves i løpet av sekunder,»

«Jeg tviler på at du finner noen involvert i ‘John Wick 4’ som ikke vil gjøre en ny film.»

Stahelski mener det er viktig å ikke falle inn i andre franchisetakers feil og lage flere filmer enn nødvendig.

«Men jeg tror det er mulig å tenke på flere franchisetakere som har gjort seg flaue ved å prøve å lage en oppfølger til som mangler mening,» sa Stahelski.

«Det er ingen god grunn til å bringe John Wick tilbake. Jeg kommer ikke til å be noen om førti dollar i bytte mot at vi tar John tilbake for å skyte folk i hodet. Publikum liker ikke å bli tatt for en «sucker».»

Les: The Rolling Stones med nytt album

tabola

No posts to display