tirsdag, november 30, 2021

Hva er vi redde for nå

Må lese

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Angst er en viktig faktor for å opprettholde lov og orden, politisk agenda og mediebedrifter. Uten angsten ville mange bli arbeidsledige, vi ville slutte å velge udugelige politikere og vi ville ikke godta å stå i kø på flyplassen og helle ut vann vi måtte være så uheldige å ha glemt at vi ikke allerede hadde drukket opp.

Nå som vi akkurat er ferdig med årets vandring i regnvær i skumle klær for å hente hjem et sukkerkick til barna våre passer det å se på hva som skremmer oss.

Er det noe som er helt sikker så er det at vi alle skal dø, og nå kan ikke det skje på normalt vis lenger, det er alltid en katastrofe eller noe vi har gjort som er årsaken.

Synes det er skikkelig vanskelig å bestemme meg for hva jeg skal være redd for akkurat nå, det er så mye å velge imellom. Hva er det kult å være redd for akkurat nå?

Jeg har som en tjeneste for deg som også er i tvil laget en meny som du kan plukke fra og bytte ut når du føler for det.

 

Potet

Noe av det skumleste som fantes for ikke så lenge siden var tomme karbohydrater, noe det er massevis av i potet. Denne angsten passer veldig godt for deg som er litt intellektuell og veier litt for mye. Du kan si slike ting som fy søren, det var nære på jeg spiste nesten en pommes frites i går.

Fugleinfluensa

Ikke mat fuglene og ikke gå ut når fuglene er ute og flyr, blir du smittet at dette vil du få en langsom og smertefull død med rennende nese. Det verste med fugleinfluensa kunne vi lese i avisen var at helt friske mennesker døde av det

Svineinfluensa

Denne var skikkelig vanskelig å takle for oss som mener bacon er beviset på at gud eksisterer, bacon som lenge svar svaret på vår angst for poteter var nå truet. Heldigvis overlevde vi som leser dette denne gangen, men er rimelig sikker på at ett eller annet sted i verden ligger et svin og brygger på noe.

Russere

Dette er om mulig verdens mest skumle folkeslag. De har bitende kulde og må drikke seg dritings på enorme mengder vodka for å holde varmen, dette gjør de aggressive og utilregnelige. De pumper steroider for å skape perfekte idrettsutøvere og omformer mennesker til Cyborger for å lage perfekte soldater.

Sukker og mel

Disse to tingene, gjerne i form av en bolle eller skolebrød er raskeste og mest effektive veien for å bli utstøtt av samfunnet og rulle alene inn i fremtiden. Ingen ser vellykket ut med en bolle i hånden ikke rart mennesker i skam kjører milevis til en shellstasjon langt fra folk for å kjøpe boller. Der kan taperne møtes under påskudd om at de skal på fjellet

 

Overfallsvoldtekt

Inne i buskene ligger de og venter på deg når du stavrer deg dritings hjem fra byen med skjørtet langt opp til navlen og puppen presset opp og ut i verden.  Du har tisset på deg litt og har gulp på skulderen, men det bryr ikke rovdyret som ligger i buskene og venter på det. Rovdyr er forresten en egen rett i denne menyen.

Aids

Aids var ikke så farlig så lenge vi viste dette kun var guds straff ovenfor homofile og de som måtte finne på å dele heroinsprøyte med en homofil, men så fikk vi høre skrekkelige historier om bifile menn som smittet prostituere i Thailand og øst Europa. Nå ble vi skikkelig redde og samlet inn penger til forskning, nå er vi ikke så redde lenger, men det er fortsatt mulig å ta frem denne angsten i festlige lag.  Husker du den gangen vi var redde for aids, kan du si og le litt.

Putin

Dette lar seg fin kombinere med både russere og egentlig de fleste andre angster. Han er superrusser og virker å være fullstendig resistent for antibiotika

Nærhet

Uten nærhet dør vi, vi er mer redd for å være nær noen enn for å dø. Istedenfor å etablere nære gode relasjoner pøser vi på med kunstige stimuli, vi drikker, vi røyker, vi bytter partnere, vi reiser bort på ekspressferier, vi napper øyenbryn, legger på lag med maling i ansiktet, vi tar smile selfies og festbilder, vi deler lykke på sosiale medier, vi elsker alle, men ingen nok.

Antibiotika

Vi er ikke redde for antibiotika, men at det en gang skal slutte å virke, derfor må vi bruke det mest mulig mens det fortsatt gjør det. Ikke faen om et «superbug» skal få ta livet av meg. Får du influensa er det bare å ta antibiotika, og skyndte deg på jobben din med å pakke allværsjakker for Stormberg.

Overvekt

Har selv vært feit så jeg vet hva jeg snakker om, veier du for mye er det din egen feil hvis du får kreft, (noe vi er redde for) hvis du blir arbeidsledig (også en angst), mister din sosiale status og blir forlatt (alt ting vi er redde for)

Flott

Dette lille dyret som lever dypt inne i de Norske skoger er trolig verdens mest farlige dyr, et uforsiktig øyeblikk og Borealis hindrer deg i å gå på ski over Alaska.

Små barn på fly/tog eller buss

Hvorfor dårlige foreldre absolutt skal ta med seg barna på flyet uten å ha de i lydtette bokser er helt uforståelig, de hyler hele veien opp og ned og halle veien i luften. Alt mens deres foreldre drikker billig vin av så små flasker at det ikke blir så billig likevel. Man spør seg selv om det er teknisk mulig å åpne en flydør mens man flyr.

 

Småkryp i sengen

Meg jevne mellomrom får man skremmende reportasjer om hva som bor i sengen din, det er skikkelig skumle saker og det er mange av dem.

Muslimer

Det er skumle og stor tro på at hårvekst er viktig, heldigvis lever de i middelalderen. Men en dag kommer de kanskje hit.

Ensomhet

Det er forskjell på å være ensom og alene, det er bare vanskelig å finne ut av det. Vi leser gripende dokumentarer om mennesker som blir begravet uten at noen kommer. Dette er for mange en større redsel en selveste døden.

Rovdyr

5 ulver og en puddel på rømmen er ansvarlig for å ta livet av hundretusenvis av sau og rein hvert eneste år. Ikke rart vi har angst for rovdyra.

 

Ting vi har vært redde for, men som vi ikke er lenger: Fengsel (man kan få noen skikkelig kule og ekte tatoveringer, dessuten byger vi karakter) Politiet eller Lensmann (alle vet at de har sluttet å etterforske og begynt å flytte papir) å falle utenfor kanten av jorda (vi er nå rimelig sikre på at jorda er rund) Hus støv ( vi har alle en au pair i kjelleren som ordner slikt) ozonlaget ( dette har vi fikset da vi sluttet med hårspray og at vi sluttet med KFK i kjøleskap)

 

Resultat:

0 – 5 angster: dette er unormal lavt og du må virkelig skjerpe deg.

5 til 10: helt ok , men du har fortsatt en del å gå på.

Alle og kommer på flere: gratulerer dette er bra, kjør på.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

Det lengste stedsnavnet i verden har 85 bokstaver

Innbyggerne i Mamungkukumpurangkuntjunya-bakken i Australia trenger litt tålmodighet med å lære å stave navnet på hjembyen deres. Hver...

Videoautomater tar fullstendig av

Det er lenge siden vi satt på en skjerm og fulgte store firkanter bevege seg sakte fra en side til en annen...

More Articles Like This