Hegnar media briljerer

0
125

I en øyeåpnende og banebrytende artikkel har Hegnar funnet frem til 4 tegn på at du snart får sparken og kommer med råd om hva du bør gjøre.

For det første er tegnene ikke bare overraskende, men her kommer det informasjon som grenser til å fortjene Nobelpris i arbeidspsykologi. (Dessverre tror jeg ikke det finnes)

Tegn nummer 1 er: Jobben din er lagt ut i en stillingsannonse.

Tenker man grundig etter så skjønner vi at de har rett, hvis en arbeidsgiver velger å utlyse din stilling og ikke har informert deg om at de skal ha en stilling til som er lik din så er det ugler i mosen.

Tegn nummer 2 er: Sjefen din ber deg om å skrive ned prosedyren for alle arbeidsoppgavene dine.

Smart altså, hvis man skriver ned hva man gjør i detalj kan noen andre lett overta din jobb.

Tegn nummer 3 er: Arbeidsoppgavene dine blir delegert til andre. Eller du blir bedt om å lære opp en kollega.

Dette er egentlig to tegn i ett og det gjør det så mye vanskeligere å forstå

Teng nummer 4 er: Du blir ikke invitert på møter som du pleide å gå i.

Denne er vanskelig å forstå, men jeg tror det handler om at de andre går i møter og snakker om fremtiden uten deg.

Det er helt utrolig bra observert, nå trenger du ikke vente på SMS meldingen med din oppsigelsen. Men hva skal du gjøre.

Rådet ligger i dagen så tydelig at det er umulig å se, du bør ta det opp med sjefen.

Hegnar er ikke alene om dette, de har fått med seg karriereblogger Robin Brodrick. (Har bestemt meg for å følge han for alltid)

Han sier det er viktig at ikke sjefen for forberedt seg til samtalen du skal avtale med han, så ikke si hvorfor du vil ha møtet og litt overraskende sier Brodrick at hvis sjefen sier du kommer til å gi deg sparken skal du si du har lyst til å fortsette – Dette er en Gylden mulighet.

Spør hvorfor, og hvis det handler om resultatene dine, så foreslå en plan for forbedring. Kanskje blir sjefen så overbevist over dine argumenter at du får en ekstra sjanse til å vise hva du er god for.

Et lite råd til slutt, ikke bli sinna og si noe du vil angre på senere, de vil trenge en referanse når du skal søke ny jobb. (Rådene virker altså dessverre ikke i 100% av tilfellene).

Hvorfor disse tegnene og rådene for å løse problemene ligger på kvinnesidene til hegnar vet jeg ikke, men det er mye jeg ikke skjønner i verden.

tabola

No posts to display