Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder

0
190
Milliardærinvestor Daniel Och har solgt en penthouse på Manhattan med utsikt over Central Park for nærmere 190 millioner dollar

En fireroms toppleilighet med utsikt mot Central Park ble torsdag solgt for over 1,6 milliarder kroner, et av de dyreste salgene noensinne i New York.

Leiligheten er på 900 kvadratmeter og ligger i hjertet av Manhattan.

Milliardærinvestor Daniel Och har solgt en penthouseleilighet på Manhattan med utsikt over Central Park for nærmere 190 millioner dollar, omtrent det dobbelte av det han betalte for drøye to år siden, ifølge folk som er kjent med avtalen.

Les på Sporten: Der kom nådestøtet mot Derby og Wayne Rooney

220 Central Park South

Ifølge markedsføringsmateriell for eiendommen. I 2019 betalte Mr. Och omtrent 93 millioner dollar for leiligheten pluss ca. 2 millioner dollar for en enhet med ett soverom i en nedre etasje, rapporterte The Wall Street Journal. Det er ukjent om den mindre enheten var inkludert i salget.

På tidspunktet for kjøpet hadde Mr. Och allerede flyttet til Florida av skatteformål, og planla å bruke hjemmet som en pied-à-terre, rapporterte Journal.

Mr. Och, grunnleggeren av Och-Ziff Capital Management, eier fortsatt en penthouse i nærliggende 15 Central Park West, som han børsnoterte for 57,5 ​​millioner dollar i 2019. Den ble tatt av markedet for omtrent fem måneder siden, ifølge børsnettstedet StreetEasy. Mr. Ochs agent, Deborah Kern fra Corcoran Group, nektet å kommentere noen av eiendommene.

Les på Popidol: Bond film med ny Guinness World Record

Avtalen er den siste i en rekke store transaksjoner på 220 Central Park South, en Robert A.M. Stern Architects-designet bygning anerkjent som den dyreste i New York. I fjor betalte Joseph Tsai, medgründeren av e-handelsgiganten Alibaba og eieren av Brooklyn Nets, 157,5 millioner dollar for to leiligheter der. Bygningen har fortsatt rekorden for den dyreste boligen som noen gang er solgt i Amerika; rekorden ble satt i 2019 da hedgefunder Ken Griffin betalte rundt 238 millioner dollar for en leilighet der, rapporterte The Wall Street Journal.

tabola

No posts to display