Manchester United-spiller bruker fritiden på hockey

0
444
(illustrasjonsfoto)

En profesjonell fotballspiller må gjøre alt for å holde seg skadefri. Dette gjelder også på fritiden. Da sier det ganske mye om hvilken tillit Manchester United-spilleren Victor Lindelöf har i klubben når de godkjenner fritidssysselen som gjerne forbindes med tannløse glis.

Sporten.com skriver om svensken som har vært med fra start i Manchester Uniteds tre siste kamper. Etter å ha gått inn og ut av “svingdørene” på førsteelleveren, ser det nå ut som Lindelöf har tillit hos sjefen. Dette vises når Mourinho godkjenner hobbyen til svensken.

Victor Lindelöf gjør det skarpt om dagen – med og uten skøyter. (foto: manchester united)

Mourinho har tidlig signalisert at Lindelöf ikke har press på seg til å prestere med en gang på Old Trafford.

For svensken dreier det som å leve ut drømmen.

-Jeg våkner hver dag og er glad for å få sjansjen til å gjøre det jeg elsker. Jeg tar ingenting for gitt og jobber hardt hver dag for å forbedre meg. Dette har vært en drøm siden jeg var liten gutt, sier 23-åringen til Sky Sports.

Denne første sesongen for den tidligere Benfica-spilleren har vist hvor krevende Premier League er.

-Her er hver eneste kamp tøff. I Portugal hadde vi bare fem store kamper i løpet av sesongen, sier Lindelöf om tiden i Benfica, sier svensken til Sky Sports.

For å vise Lindelöf at han blir satt pris på i United, har Mourinho godkjent at svensken kan drive med sin – ikke ufarlige – hobby på si.

Ishockey.

Lindeløf som spilte mye ishockey da han var yngre, får lov til å hjelpe til med svenske skills på isen når det lokale ishockeylaget Manchester Storm spiller kamp.

Vi tenker at dette høres ut som et godt og langsiktig “ekteskap” mellom Mourinho og Linedelöf hvor begge parter gir og får.

Og forresten, det at hockey assisieres med tannløse smil – det var i gamle dager, det.

Les også: Den tidligere Everton-treneren rydder opp på landslaget

Les også: Med dette kunne Atletico Madrid ha banket Barcelona

tabola

No posts to display