mandag, desember 7, 2020

Hans Rosenfeldt klar med en ny heltinne etter å ha pensjonert Saga Norén og Marcella

Må lese

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy". 

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det som er fellestrekket med Hans Rosenfeldt sine heltinner er at de egner seg perfekt i nordiske og engelske krimserier på tv, vi vet med 100% sikkerhet at når han nå skaper en ny heltinne er det bare et tidsspørsmål før vi får en krimserie.

Heltinnene til Hans Rosenfeldt er ekstremt begavede, motivert i så stor grad at det blir en besettelse sammen med at de har store mentale utfordringer.

Les: Forbes: De 10 best betalte fotballsparkerne

I høst slipper han krimromanen «Ulvesommer», som her hjemme utkommer på forlaget Cappelen Damm. Også denne gangen er det en politikvinne, 50 år gamle Hannah fra Haparanda.

«Jeg tenker ikke så mye på om det er menn eller kvinner jeg skriver om, jeg tenker mer menneskelig», sier Rosenfeldt til TT.

Les på Popidol: Superstjerne Rebel Wilson slanker bort fettet og filmroller

Broen ble en suksess over hele verden, noe som forandret Hans Rosenfeldt sitt liv fullstendig. Han har mer en nok å gjøre, TV selskaper og forlag skriker etter mer!.

Les på Sporten: Frank de Boer: Legenden som minner alle om gammel storhet

Sammen med kollega Michael Hjorth har han også skrevet seks bøker om en ekspert på gjerningsmannprofiler – en serie som skal få to bøker til.

Med «Ulvesommer» starter han imidlertid en helt ny bokserie, der politikvinnen Hannah i Haparanda, på grensen til Finland, får bryne seg på gangstere fra både inn- og utland.

– Micke og jeg fikk ikke timeplanene våre til å gå opp, og da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på ei bok alene i mellomtiden. Vi har en mannlig hovedrolle i Sebastian-serien, og der reises det mye. Så jeg følte for en kvinnelig hovedrolle som holdt seg på et sted, sier han om boken som er forventet utgitt her på berget 1. oktober. – Men i bok nummer tre havner hun i Russland, avslører forfatteren videre om det som skal bli en bokserie.

- Advertisement -

Siste nytt

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en frist som er ti år...

Lufthansa kutter 29 000 ansatte før nyttår

Den tyske staten gikk tidlig inn og reddet Lufthansa fra økonomisk kollaps etter det ble klart at luftfarten var noe av det...

Elon Musk: «Vår aksje blir knust som en souffle under en slegge»

Elon Musk er grunnlegger og administrerende direktør for Tesla Motors har blitt verdens rikeste eller nest rikeste mann etter hvordan det står...

More Articles Like This