tirsdag, oktober 20, 2020

Hans Rosenfeldt klar med en ny heltinne etter å ha pensjonert Saga Norén og Marcella

Må lese

Mercedes-Benz slutter helt med manuelle gir

Det er mange som synes det er slitsomt å gire, noe som gjør at færre og færre...

Verdens 10 råeste tenåringer i Champions League 2020/21

Erling Haaland og Jadon Sancho var der forrige sesong. I år har Dortmund-spillerne gått inn i de...

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det som er fellestrekket med Hans Rosenfeldt sine heltinner er at de egner seg perfekt i nordiske og engelske krimserier på tv, vi vet med 100% sikkerhet at når han nå skaper en ny heltinne er det bare et tidsspørsmål før vi får en krimserie.

Heltinnene til Hans Rosenfeldt er ekstremt begavede, motivert i så stor grad at det blir en besettelse sammen med at de har store mentale utfordringer.

Les: Forbes: De 10 best betalte fotballsparkerne

I høst slipper han krimromanen «Ulvesommer», som her hjemme utkommer på forlaget Cappelen Damm. Også denne gangen er det en politikvinne, 50 år gamle Hannah fra Haparanda.

«Jeg tenker ikke så mye på om det er menn eller kvinner jeg skriver om, jeg tenker mer menneskelig», sier Rosenfeldt til TT.

Les på Popidol: Superstjerne Rebel Wilson slanker bort fettet og filmroller

Broen ble en suksess over hele verden, noe som forandret Hans Rosenfeldt sitt liv fullstendig. Han har mer en nok å gjøre, TV selskaper og forlag skriker etter mer!.

Les på Sporten: Frank de Boer: Legenden som minner alle om gammel storhet

Sammen med kollega Michael Hjorth har han også skrevet seks bøker om en ekspert på gjerningsmannprofiler – en serie som skal få to bøker til.

Med «Ulvesommer» starter han imidlertid en helt ny bokserie, der politikvinnen Hannah i Haparanda, på grensen til Finland, får bryne seg på gangstere fra både inn- og utland.

– Micke og jeg fikk ikke timeplanene våre til å gå opp, og da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på ei bok alene i mellomtiden. Vi har en mannlig hovedrolle i Sebastian-serien, og der reises det mye. Så jeg følte for en kvinnelig hovedrolle som holdt seg på et sted, sier han om boken som er forventet utgitt her på berget 1. oktober. – Men i bok nummer tre havner hun i Russland, avslører forfatteren videre om det som skal bli en bokserie.

- Advertisement -

Siste nytt

Mercedes-Benz slutter helt med manuelle gir

Det er mange som synes det er slitsomt å gire, noe som gjør at færre og færre...

Verdens 10 råeste tenåringer i Champions League 2020/21

Erling Haaland og Jadon Sancho var der forrige sesong. I år har Dortmund-spillerne gått inn i de voksnes rekker (i fotballens verden...

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til det hypermoderne. Opplev landet med...

Reisetips: Idyllisk biltur fra Sørlandet til Vestlandet

En biltur langs kysten byr på stor variasjon, vakre omgivelser og herlige opplevelser. Her får du tips til en tur fra Mandal...

Bilhjulet kan falle av under kjøring

Det må være marerittet for en bilfører, likevel skjer det flere ganger årlig i Norge. Det er spesiellt en del av året...

More Articles Like This