Bob Odenkirk er bekreftet til oppfølgeren av kultfavoritten «Nobody»

0
61
Bob Odenkirk

Collider melder i dag at Nobody 2 kan begynne å filme så tidlig som i august. – Så langt er bare Bob Odenkirk og Connie Nielsen bekreftet i rollebesetningen.

Nobody kom i 2021 og ganske tidlig ble det klart at det ville komme en oppfølger. Men på grunn av helseproblemer for Bob Odenkirk ble den planlagte oppfølgeren satt på vent. Dessuten var det en pandemi, som du muligens husker og skuespillerstreik. Bob Odenkirk et hjerteinfarkt mens han filmet en episode av Better Call Saul.

Den første Nobody ble regissert av Ilya Naishuller. Han så ut til å være knyttet til oppfølgeren på et tidspunkt, men Collider rapporterer at han ikke lenger er involvert. Nobody var den 88. mest populære filmen på Netflix i andre halvdel av 2023, og ble sett mer enn 20 millioner ganger på streameren til tross for at den ikke var tilgjengelig globalt.

Les: Daniel Radcliffe fikk Tony for sin innsats i Stephen Sondheim musikalen«Merrily We Roll Along»

Et definitivt høyepunkt i filmen var det etterhvert så berømte buss scenen.

Oppfølgeren skal spilles inn i Winnipeg, akkurat som originalen.

Derek Kolstad forventes å være på kredittlisten som filmens forfatter. Han skrev de tre første John Wick-filmene, samt Nobody. Vi har ingen anelse om hva som kan skje i Nobody 2, men slutten av den første filmen gir rom for Christopher Lloyd og RZA å komme tilbake som Hutch Mansells allierte.

Den første filmen tjente 57 millioner dollar på billettkontoret, fra et produksjonsbudsjett på 16 millioner dollar. Vi liker å tro at en oppfølger kan gjøre det enda bedre, og kommer – krysser fingrene – ikke i nærheten av en global pandemi.

Les på Sporten: Nå får den nederlandske keeperen Jasper Cillessen kort vei til Norway Pub

tabola

No posts to display