lørdag, mai 1, 2021

Gammal moro for en milliard

Må lese

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener...

Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne....

Vinterskader for flere hundre millioner

Vinteren var spesielt kald i Norge i år, med lange perioder med lave temperaturer i mange deler...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Pengene sitter løst når rettigheter på gamle suksesser skal forhandles, litt for løst mener mange. Det som er til salgs om dagen er gamle serier som vi uansett har sett mange ganger. Hulu som er en av de store strømmetjenester i USA har «vunnet» kampen som Seinfeld. Totalt har de betalt en milliard kroner for 180 episoder.

Det var flere aktører som var med å by, men som måtte hoppe av. Det kan være skikkelig irriterende når noen byr over. De andre som ønsket serien var Netfix, Amazon og Yahoo i hvert fall hvis vi skal tro Wall Street Journal.

Netflix har nettopp kjøpt rettighetene til Venner for livet, «Friends» for et hemmelig millionbeløp av Warner samtidig som de satser stort på egne nye serier som f.eks. en ny sesong av House of Cards. Netflix må være litt forsiktig med investeringer i og med at de går inn i nye land, samtidig som de investerer stort i innhold.

Amazon og Yahoo falt av i budkampen fordi, mener mange, at de ikke endra har en vellykket strømmetjeneste for forsvarer milliardinvesteringer på innhold.

Hulu er ikke noen smågutter, de er strømmealternativet til 3 amerikanske tv giganter: NBCUniversal Television Group (32%) Fox Broadcasting Company (36%)og Disney–ABC Television Group (32%). De omsetter for en milliard dollar i året og deres sjef Mike Hopkins har uttalt at dette er smått i forhold til det de vil omsette for i løpet av få år. Selskapet holder på med global ekspansjon og vil øke sine 6 millioner abonnenter til minst 30 millioner innen 2020.

Når de kommer til Norge har vi ikke funnet noe informasjon om.

- Advertisement -

Siste nytt

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener...

Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne. - Det om dog overrasker...

Vinterskader for flere hundre millioner

Vinteren var spesielt kald i Norge i år, med lange perioder med lave temperaturer i mange deler av landet. Gjensidige registrerte vinterskader...

Flyselskap vil sende turister over Tsjernobyl

I kveld før 35-årsjubileet for Tsjernobyl-ulykken vil det ukrainske flyselskapet sende turister med sightseeing 900 meter over reaktoren. Bussturer...

Disse øyene ligger 4 km unna hverandre med en tidsforskjell på 21 timer

Diomedes, to små øyer i havet, er kjent for å være et av de få stedene du kan gå tilbake i tid.

More Articles Like This