torsdag, desember 10, 2020

Fotballfesten på Youngstorget er tilbake

Må lese

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...

I fjor samlet 10000 fotballfans seg for å oppleve finalen i UEFA Champions League på Youngstorget i Oslo. I år byr sjansen seg igjen.

Lørdag 1. juni møtes Tottenham og Liverpool i finalen i verdens gjeveste turnering for klubblag. Og i år som i fjor inviterer Viasport og Viaplay til fotballfest midt i Oslo, i samarbeid med Playstation, Nissan og Pepsi Max. På Champions Square kan man oppleve kampen på storskjerm sammen med flere tusen andre fans.

Les på Sporten: Mike Ashley casher inn på salg av Newcastle

– Når over 10000 fotballsupportere samles på Youngstorget, oser det av engasjement og kjærlighet. Det er en fantastisk opplevelse å se finalen i den gjeveste klubbturneringen, ute blant glade mennesker. Du får ikke en bedre sommerkveld enn det, sier konferansier Michael Andreassen.

Arrangementet åpner allerede klokken 12.00, og på dagtid blir det aktiviteter for alle. Blant annet vil det være muligheter til å møte Youtuber og FIFA-ekspert Randulle, og tidligere landslagsspiller og nåværende Viasport-ekspert Mohammed Abdellaoue.

Det blir også muligheter til å delta på Kahoot-sportsquiz på storskjerm, ledet av Andreassen og Rune Bratseth, FIFA-turnering der man kan møte Randulle i finalen, i tillegg til musikalske innslag utover kvelden.

Hovedarrangementet begynner klokken 16.00, og en time senere skal et panel bestående av Petter Veland, Arnstein Friling, samt Bratseth og Abdellaoue lade opp til den store Champions League-finalen.

Kampstart er klokken 21.00, og alle som følger med på sendingen på Viasat 4 eller Viaplay har mulighet til å vinne en bil fra Nissan.

Les på Helsesjefen: Vi elsker kaffe, men hvor mye er for mye?

- Advertisement -

Siste nytt

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år gammel av hjerteattakk. Den argentinske...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

More Articles Like This