søndag, april 18, 2021

Fotballfesten på Youngstorget er tilbake

Må lese

Chris Smalling med familie utsatt for væpnet ran

Det er en forbausende avslappet Chris Smalling som forteller om ranet som han og hans familie ble...

Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Fotballstjerne, TV stjerne og nybakt ungkar Nicklas Bendtner bør holde seg unna motoriserte kjøretøy enten det er...

Samtiden er kåret ÅRETS TIDSSKRIFT 2020

Årets vinner har vært viktig lesning i 130 år, men i stadig nye versjoner. Under dagens redaktør...

I fjor samlet 10000 fotballfans seg for å oppleve finalen i UEFA Champions League på Youngstorget i Oslo. I år byr sjansen seg igjen.

Lørdag 1. juni møtes Tottenham og Liverpool i finalen i verdens gjeveste turnering for klubblag. Og i år som i fjor inviterer Viasport og Viaplay til fotballfest midt i Oslo, i samarbeid med Playstation, Nissan og Pepsi Max. På Champions Square kan man oppleve kampen på storskjerm sammen med flere tusen andre fans.

Les på Sporten: Mike Ashley casher inn på salg av Newcastle

– Når over 10000 fotballsupportere samles på Youngstorget, oser det av engasjement og kjærlighet. Det er en fantastisk opplevelse å se finalen i den gjeveste klubbturneringen, ute blant glade mennesker. Du får ikke en bedre sommerkveld enn det, sier konferansier Michael Andreassen.

Arrangementet åpner allerede klokken 12.00, og på dagtid blir det aktiviteter for alle. Blant annet vil det være muligheter til å møte Youtuber og FIFA-ekspert Randulle, og tidligere landslagsspiller og nåværende Viasport-ekspert Mohammed Abdellaoue.

Det blir også muligheter til å delta på Kahoot-sportsquiz på storskjerm, ledet av Andreassen og Rune Bratseth, FIFA-turnering der man kan møte Randulle i finalen, i tillegg til musikalske innslag utover kvelden.

Hovedarrangementet begynner klokken 16.00, og en time senere skal et panel bestående av Petter Veland, Arnstein Friling, samt Bratseth og Abdellaoue lade opp til den store Champions League-finalen.

Kampstart er klokken 21.00, og alle som følger med på sendingen på Viasat 4 eller Viaplay har mulighet til å vinne en bil fra Nissan.

Les på Helsesjefen: Vi elsker kaffe, men hvor mye er for mye?

- Advertisement -

Siste nytt

Chris Smalling med familie utsatt for væpnet ran

Det er en forbausende avslappet Chris Smalling som forteller om ranet som han og hans familie ble...

Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Fotballstjerne, TV stjerne og nybakt ungkar Nicklas Bendtner bør holde seg unna motoriserte kjøretøy enten det er som passasjer eller bak rattet....

Samtiden er kåret ÅRETS TIDSSKRIFT 2020

Årets vinner har vært viktig lesning i 130 år, men i stadig nye versjoner. Under dagens redaktør har Samtiden markert seg på...

Sinnataggen på bedringens vei

Noen idioter forsøkte i forrige uke å sage av ankelen til Sinnataggen i Vigelandsparken i Oslo. - Politiet mener at gjerningsmennene kan...

En helt ny type skrekkserie

Hva skjer på den gamle fabrikken dypt inne i de svenske skogene? 6. juni har Viaplay-originalen Dystopia premiere, en skrekkserie om en gruppe...

More Articles Like This