mandag, desember 6, 2021

Fotballfesten på Youngstorget er tilbake

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...

I fjor samlet 10000 fotballfans seg for å oppleve finalen i UEFA Champions League på Youngstorget i Oslo. I år byr sjansen seg igjen.

Lørdag 1. juni møtes Tottenham og Liverpool i finalen i verdens gjeveste turnering for klubblag. Og i år som i fjor inviterer Viasport og Viaplay til fotballfest midt i Oslo, i samarbeid med Playstation, Nissan og Pepsi Max. På Champions Square kan man oppleve kampen på storskjerm sammen med flere tusen andre fans.

Les på Sporten: Mike Ashley casher inn på salg av Newcastle

– Når over 10000 fotballsupportere samles på Youngstorget, oser det av engasjement og kjærlighet. Det er en fantastisk opplevelse å se finalen i den gjeveste klubbturneringen, ute blant glade mennesker. Du får ikke en bedre sommerkveld enn det, sier konferansier Michael Andreassen.

Arrangementet åpner allerede klokken 12.00, og på dagtid blir det aktiviteter for alle. Blant annet vil det være muligheter til å møte Youtuber og FIFA-ekspert Randulle, og tidligere landslagsspiller og nåværende Viasport-ekspert Mohammed Abdellaoue.

Det blir også muligheter til å delta på Kahoot-sportsquiz på storskjerm, ledet av Andreassen og Rune Bratseth, FIFA-turnering der man kan møte Randulle i finalen, i tillegg til musikalske innslag utover kvelden.

Hovedarrangementet begynner klokken 16.00, og en time senere skal et panel bestående av Petter Veland, Arnstein Friling, samt Bratseth og Abdellaoue lade opp til den store Champions League-finalen.

Kampstart er klokken 21.00, og alle som følger med på sendingen på Viasat 4 eller Viaplay har mulighet til å vinne en bil fra Nissan.

Les på Helsesjefen: Vi elsker kaffe, men hvor mye er for mye?

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This