Fortsetter å presse på for Super League med ny direktør

0
221

Den største forskjellen mellom fotball i USA og i nesten hele resten av verden er ligasystemet. – mens MLS som er øverste divisjon i USA er «Pay to Play» uten mulighet for å rykke opp eller ned, kan det skje i alle andre ligaer.

Det er ekstra spenning knyttet til det, du trenger bare å spørre en bergenser hvordan de hadde det i fjor da Brann rykket ned til OBOS-Ligaen og lykkefølelsen i år nå som opprykket tilbake til Eliteserien er sikret.

Les: Fikk sparken hos Chelsea – nå vil tyskeren ha jobben som ingen har fikset på altfor mange tiår

Motstanden til prosjektet Super League var enorm for fansen, de eneste som ønsket seg dette var eiere som kun tenker profitt og ikke sport og spenning.

En rekke storklubber lot seg friste av enorme inntekter. Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, AC Milan og Inter Milan trakk seg etter et enormt opprør blant fans i april 2021, mens Juventus, Real Madrid og Barcelona fortsatt brenner for prosjekter.

Det kommer fortsatt runder i retten for å «stille» klubber og forbund til ansvar for at de trakk seg fra prosjektet eller motarbeidet det.

En liten kommentar, det sier sitt når Paris Saint-Germain som er eid av kongefamilien i Qatar mener Super League er umoralsk og helt uaktuelt for dem å være med på.

Selskapet bak Super League prosjektet A22 Sports Management (fantastisk spennende navn) gir ikke opp og turer videre i håp om at vi skal bli sløve og tillate et system som ytterligere har fokus på inntjening for eiere og ekskludering av alle klubber som ikke er søkkrike.

Les på Sporten: Tilbyr Antonio Conte monsterlønn og hemningsløst shoppingbudsjett

A22 Sports Management, har ansatt en ny direktør i form av 48 år gamle Bernd Reichardt.

Inntil nylig var han direktør for RTL Deutschland, et av Europas ledende medieselskaper.

Dagens situasjon i europeisk fotball er preget av en rekke utfordringer som ikke vil løse seg selv, sier Reichardt, ifølge Bloomberg, i en uttalelse i forbindelse med ansettelsen.

Vi ønsker ikke lykke til!.

tabola

No posts to display