fredag, desember 10, 2021

Forsvaret er latterlig gammeldags

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det vi er vitne til nå med opprustningen i NATO er en ide om at gammeldagse metoder som jagerfly, tanks og hangarskip skal være effektive våpen i et moderne samfunn. – Omkvedet er vi må investere mer i sikkerhet og vi må investere mer i militært utstyr.

Det vi satser på nå, med jagerfly, tanks og hangarskip er så lite hensiktsmessig for å skape sikkerhet at det kan best sammenlignes med Frankrike sitt ridende kavaleri i møte med Tyske tanks og indianernes pil og bue i møte med gevær og kanoner.
Vi investerer så vanvittig mye penger at det går ut over alt annet, når vi i tillegg vet at det er det militære som er verdens største forurensere er det også indirekte meget alvorlig for vår overlevelse.

Akkurat nå, hver eneste dag dør det mennesker i Sør Europa på grunn av menneskeskapte klimaendringer, jeg tror de som har tatt kvelden nå i sommer føler liten glede av den såkalt økte sikkerheten som militære bidrar til. – Den største trusselen som vi som menneskehet står ovenfor akselereres av militære som skal beskytte oss mot en fiktiv trussel skapt på styrerom til våpenprodusenter.

Den raskeste veien til egen utslettelse er å ruste opp, enhver krone brukt på militære er bortkastet, når pengene istedenfor kunne vært brukt til å faktisk møte de utfordringene kloden står ovenfor.

Vi vet det ikke bare finnes snille mennesker i verden. Den enkleste måten å bekjempe terror og alvorlig kriminalitet er vet å fjerne grunnlaget for at det oppstår. Et mer rettferdig samfunn vil kraftig redusere dette, de få som fortatt ikke gir seg kan taes hånd om at en internasjonal legitim politistyrke.

Så for nasjoner eller andre som fremstår som aggressive, de kan vi møte med et nytt forsvar en cyber styrke, som kan bestå av de beste hackerne vi verden. Ledere vil bli livredde hvis noen tar strømmen og hindrer tilgang til kommunikasjon, hackerne kan til og med sørge for at bilen ikke starter. – Det er effektivt og veldig billig.

Pengene som blir til overs kan brukes til en lang rekke gode formål som vil gi økt sikkerhet både på kort og lang sikt. Vi kan bruke penger som gir oss svaret på hvordan vi tilpasse oss og redusere klimaendringer. – Fjerne fattigdom og sørge for mat, utdannelse, tilgang til helsevesen og mulighet for jobb for alle beboere på kloden og fortsatt ha plenty med penger igjen.

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This