Elon Musk

Finanstidskriftet Forbes som pleier å være ganske sikre i sine antagelser har nå store problemer med hvem som skal befinne seg på toppen av verdens riking liste.

Etter at Elon Musk kjøpte Twitter har verdien av hans aksjer i Tesla falt med over 100 milliarder og Twitter er det ingen som vet hva er verdt.

Les: Slo Jeff Bezos som verdens verste sjef på målstreken

På onsdag melde Forbes at Elon Musk ikke lenger var verdens rikeste mann.

Det ble kunngjort at topplassen var overtatt av den franske forretningsmannen Bernard Arnault og hans familie. Arnault er direktør for LVMH, som er morselskapet til luksusmerket Louis Vuitton.

Men så!!!

Rett etterpå tok Elon Musk igjen over topplassen på den live-oppdaterte listen over verdens rikeste personer hos Forbes.

Les: Leeds prøver desperat å stenge døra for Newcastle

Musk har toppet listen siden september 2021, da han tok over etter Amazon-gründer Jeff Bezos, men Tesla-sjefen har tapt terreng etter at han tidligere i år solgte en stor del av aksjene sine i Tesla for å kunne kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar .

Elon Musk var tilbake på topp med en total formue på 185 milliarder dollar – bare litt foran Arnault, som har en formue på 184,7 milliarder dollar.

Men så akkurat nå er rekkefølgen ny igjen. Forbes Live liste!.

Og hvis du lurer, om ikke lenge vil Elon Musk være ute av topp 10 !!! (Bestemt etter et redaksjonsmøte på Kaffebrenneriet i Asker)

f7.no -> adds
tabola