Flauere enn noen gang å kjøre Tesla

0
148
Tesla sin motbydelige reklame

Som om oppførselen til Elon Musk ikke allerede var ille nok til å trekke seg fra alt som har med Tesla og hans selskaper å gjøre. Reklamen som selskapet har lagt ut i alle offisielle kanaler om sin nye Cybertruck bør overbevise deg.

Samtidig som to store og blodige kriger raser, både i Ukraina og Israel/Gaza og at den hyppigste årsaken til at barn dør i USA er at de blir skutt, kommer reklamen fra Musk.

Har du penger nok, kan du kjøre sikkert i en truck fra Tesla slik denne groteske og moralsk forkastelige reklamen her viser!

Les på Sporten: Festning Old Trafford! -Hvilken festning?..

Norge har vært med å skape oppturen til verdens rikeste mann Elon Musk, gjennom store subsidier, politisk støtte, hyllest i media og gigantinvestereringer fra blant andre oljefondet. Nå er det på tide å kaste drittsekken ut av Norge. Ikke bare lar han være å følge reglene i arbeidslivet, noe som har ført til streiker som er i ferd med å spre seg til alle de nordiske landene, han er næringslivets svar på Donald Trump.

Akkurat som med Twitter er Elon Musk i ferd med å kjøre sine andre selskaper i grøfta med sin høyreekstreme politikk og gudekompleks.

Les: Nå kommer filmen om Bob Marley

Norge har gjennom Oljefondet aksjer for godt over 30 milliarder kroner. Det er ingen planer om å selge seg ned til tross for at Tesla-aksjene er ekstrem risiko. – Ønsket er å «jobbe med selskapet fra innsiden».

Det er min sterke oppfordring til Nicolai Tangen som styrer vår felles oljerikdom å umiddelbart selge oss ut av Tesla og alt annet som har med Elon Musk å gjøre. – Hvis noen tror det blir bedre fremover når det begynner å rakne skikkelig, tar de feil.

Om et år, når konkurransen er enda større på el-bilmarkedet med rekordmange nye modeller og de som faktisk ønsker en klode å leve på slutter å kjøpe bilene til Tesla, vil ikke våre aksjer være noe verdt lenger.

Og til deg som allerede er så uheldig å eie en Tesla: Selg, så slipper du at folk kaster småstein etter deg når du kjører forbi.

tabola

No posts to display