Det finnes utrolige mange bookmakere på internett, og for både nybegynnere og erfarne, kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte. Det er stor variasjon i hva bookmakere tilbyr, hvor trygge de er å bruke og om de egner seg for norske spillere. Heldigvis finnes det nettsider som anmelder bookmakere, og veileder deg til å ta et godt valg. Vi skal se nærmere på en av disse sidene.

Fotballkanalen sammenligner norske bookmakere

Som navnet tilsier, er Fotballkanalen en norsk nettside dedikert til fotball. De er også gode på alt som har med odds og tipping og gjøre. Det betyr at du får både fotballnyheter, oddstips og annen relevant informasjon under ett og samme tak. Noe annet Fotballkanalen.com har gjort, er å saumfare nettet for de beste norske bookmakerne i 2020. De har sammenlignet alle oddssidene som henvender seg til norske kunder, sjekket hvilke bonuser de tilbyr, om de har lisens og annen relevant informasjon.

Du kan dermed spare mye tid på å sjekke oversikten de har laget. På den måten får du et raskt overblikk over hva som finnes hos hver og en av de norske bookmakerne.

Slik fungerer velkomstbonuser hos bookmakere

Noe som spillere ofte ser etter når de skal finne seg en ny bookmaker, er hvilke sider som tilbyr de beste bonusene. En velkomstbonus hos en bookmaker betyr som regel av de matcher innskuddet ditt opptil en viss sum. Dette kan for eksempel være en bonus på 100 % opptil 2000 kr. Det betyr at hvis du setter inn 2000 kr, får du 2000 kr ekstra av bookmakeren som legges til saldoen din. Det betyr at saldoen din plutselig er på 4000 kr, i stedet for kun 2000 kr. På den måten har du fått dobbelt så mye penger å spille for.

Det er samtidig viktig å vite at bonuser kommer med regler og vilkår som må overholdes. De viktigste aspektene her, er omsetningskrav og bonusens varighet. Omsetningskravet går ut på hvor mange ganger bonusbeløpet må omsettes før du kan foreta uttak av beløpet. Bonusens varighet sier noe om hvor lang tid du har på å fullføre omsetningskrav. Et eksempel kan være et omsetningskrav på 10x og varighet på 30 dager. Hvis du mottar 2000 kr i bonus, må dette beløpet omsettes 10 ganger i sin helhet. Det betyr at du må spille for 20 000 kr, og dette må gjøres innen 30 dager for å overholde vilkårene for bonusen.

Når omsetningskravet er fullført omgjøres bonussaldoen til ekte penger, og du kan deretter foreta et uttak av pengene. Velkomstbonuser er en fin måte å gi deg ekstra penger å spille for, og en god bonus kan sørge for at du har større sjanse for å sitte igjen med gevinster. Husk imidlertid alltid å lese vilkårene, ettersom bookmakere kan konfiskere bonussaldo og eventuelle gevinster hvis vilkårene brytes.

tabola