Ferrero Rocher og Raffaello lanserer den første serien med iskrem!

0
32

Vi bekrefter at ryktene som sirkulerer er sanne – Ferrero Rocher og Raffaello har lansert en iskremserie!

Iskremen vil være tilgjengelig i tre smaker, og fans vil endelig kunne nyte de luksuriøse smakene av Ferrero Rocher og Raffaello i «isform»!

Fans av klassisk hasselnøttsjokolade kan velge iskrempinne med hasselnøtt flavored krem, med tilsetning av nøtter og kakao og biter av nøtter.

De som ikke liker melkesjokolade kan velge Ferrero Rocher Dark iskrem med mørk sjokoladepålegg og biter av ristede hasselnøtter.

For kokoselskere er Raffaello-iskrem laget, som – selvfølgelig – har kokosnøttsmak, dekket med en sprø hvit glasur og drysset med uttørket kokosnøtt og biter av mandler.

https://mothership.sg/2021/03/ferrero-rocher-ice-cream/

Davina Valetti, Ferreros Head of Ice Cream Marketing for Storbritannia og Irland, sa: «Vi vet at våre fans har ventet spent på ankomsten av vår iskrem, så vi er glade for å lansere våre første iskrempinner. Vårt dedikerte team av eksperter har brukt mange år på å utvikle oppskrifter, inspirert av to av våre ikoniske og høyt elskede merker – Ferrero Rocher og Raffaello. Vi gleder oss til fansen skal få smake på iskremen og oppleve de unike og ikoniske smakene til merkene våre på en ny og spennende måte!»

tabola

No posts to display