Får 230 millioner fra gamleklubben

0
21
Cristiano Ronaldo vant også i rettsalen.

Da Cristiano Ronaldo ga beskjed til Juventus-ledelsen han skal ut av kontrakten, var 2021/21-sesongen allerede i gang. Juve-trener Max Allegri fortalte senere alle ble tatt på senga, CR7 var del av planen for sesongen. Med 101 scoringer på 134 kamper var Ronaldo avgjørende for Torino-klubben. Ronaldo lot seg ikke stanse, noen få uker senere ble portugiseren presentert som Man United-spiller. Siden exiten fra Juventus, har advokatene til Ronaldo og Juventus hatt gode dager i det som har vært en tre år lang tvist. Nå har rettsapparatet sagt sitt.

Ronaldo innkasserer milliarder, men nekter å la seg «lure». De siste årene har det pågått en sak mellom Ronaldo og Juventus, der portugiseren mener å ha penger til gode hos den økonomisk sterkt pressede klubben.

LES: Quentin Tarantino skroter «The Movie Critic» som sin siste film

Det er snart tre år siden CR7 forlot Juventus i en hastig overgang til Manchester United. Ifølge Gazzetta dello Sport og andre italienske medier har retten avgjort Juventus må betale Ronaldo 19,5 millioner euro pluss renter for manglende utbetaling av lønn under pandemien.

Ifølge Gazzetta dello Sport vil dette få store konsekvenser for Juventus sitt budsjett for neste sesong, da klubben ikke har budsjettert med den betydelige utbetalingen til Ronaldo. For Juventus har tap mot Ronaldo i rettssystemet tydeligvis vært som et lyn fra klar himmel.

Alt du trenger å vite: Cagliari – Juventus

LES: Liverpool får ny mulighet til å signere lynrask ballkunstner

tabola

No posts to display