Quentin Tarantino skroter «The Movie Critic» som sin siste film

0
34
Brad Pitt og Leonardo DiCaprio fra filmen Once Upon a Time … in Hollywood

Quentin Tarantino planlegger ikke lenger å lage « The Movie Critic », som han tidligere hadde sagt ville bli hans siste film som regissør. Det ble bekreftet onsdag etter han hadde gitt prosjektet tommel ned.

«The Movie Critic» ville vært Tarantinos tiende spillefilm, men kilder sier at han ikke vil være ute etter å omskrive manuset eller gjenopplive prosjektet, i stedet legge planer om å gå videre til noe nytt.

Les: Lager opera av «Ringenes Herre»

Brad Pitt hadde fått en hovedrollen i filmen. På et tidspunkt hadde Tarantino sagt at filmen fra 1977 handlet om en liten filmkritiker som skrev smarte anmeldelser for et pornomagasin. Det gikk også rykter om at Pitt skulle spille en eller annen form av sin «Once Upon a Time … in Hollywood»-karakter Cliff Booth, som i Tarantinos romanisering av innslaget var en stor filmelsker.


Tarantino snakket kort om «The Movie Critic» før et publikum på filmfestivalen i Cannes i fjor, og sa: «Jeg kan ikke fortelle dere [noe] før dere ser filmen. Jeg er fristet til å gjøre noen av karakterens monologer akkurat nå, men jeg kommer ikke til å gjøre det. Kanskje hvis det var mindre videokameraer. Du må bare vente og se.»


Planen om å filme «The Movie Critic» var i ferd med å gå til produksjon før Tarantino ombestemte seg. I tillegg til å caste Pitt, hadde produksjonen sikret seg et skattetilskudd på 20 millioner dollar fra delstaten California.

Det er ikke klart hvilket prosjekt forfatteren kan velge som sin neste film, siden han også hadde bestemt seg for en R-vurdert «Star Trek»-film i 2019 , og sa at det var et for stort prosjekt. «Se, jeg kan komme opp med en veldig stor idé. Men akkurat nå appellerer ideen om et mindre publikum nesten hele veien rundt meg, sa han den gang.

I 2022 slengte han rundt ideen om å lage en TV-serie på åtte episoder , men heller ikke det ble noe av.

Les på Sporten: Jadon Sancho ser ut som spilleren Manchester United signerte i 2021

tabola

No posts to display