fredag, mars 5, 2021

Facebook fortsetter å kjøpe

Må lese

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Oculus VR er siste selskap ut for Facebook også denne gangen blar de opp. Oculus VR som lager virtuelle briller for gaming melder at de har blitt kjøpt opp av Facebook for 2 millarder dollar.
Det er første gang det sosiale nettverket gjør et hardware oppkjøp , og varemerker  som du kan ha på kroppen tror Facebook vil bli det neste store i en raskt voksende industri .

Forbrukerne er i økende grad slippe sine PCer i favør av smarttelefoner , og verdens største sosiale nettverk har blitt kritisert for å ha reagert for langsomt til den utviklingen .
Mobil i dag – briller i morgen
Bransjefolk tror den neste store hit kan være gadgets , som sitter på kroppen – for eksempel virtuelle spill briller .

Google har allerede testet sine Google -briller , og i forrige uke presenterte selskapet datastyrt armbåndsur .

Facebook mener at » virtual reality » – datagenerert virkelighet – kan være den fremtidige plattformen for sosiale nettverk . Derfor , kjøpte den amerikanske giganten selskapet kjøpte  .

– Mobiltelefoner er plattformen i dag , og nå er vi selv også klar for morgendagens plattformer , sier Facebook- grunnlegger og CEO Mark Zuckerberg .

– Oculus har mulighet til å skape den mest sosiale plattformen noensinne og endre måten vi jobber, leker og samhandler , la han til .

Populære app
Facebook har nylig kjøpt den populære meldingsprogrammet WhatsApp for 19 milliarder dollar .

WhatsApp er på mange måter lik andre meldingstjenester . En forskjell er at det går over Internett , noe som er populært for folk som ønsker å kommunisere med venner i utlandet .

- Advertisement -

Siste nytt

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

More Articles Like This