Oculus VR er siste selskap ut for Facebook også denne gangen blar de opp. Oculus VR som lager virtuelle briller for gaming melder at de har blitt kjøpt opp av Facebook for 2 millarder dollar.
Det er første gang det sosiale nettverket gjør et hardware oppkjøp , og varemerker  som du kan ha på kroppen tror Facebook vil bli det neste store i en raskt voksende industri .

Forbrukerne er i økende grad slippe sine PCer i favør av smarttelefoner , og verdens største sosiale nettverk har blitt kritisert for å ha reagert for langsomt til den utviklingen .
Mobil i dag – briller i morgen
Bransjefolk tror den neste store hit kan være gadgets , som sitter på kroppen – for eksempel virtuelle spill briller .

Google har allerede testet sine Google -briller , og i forrige uke presenterte selskapet datastyrt armbåndsur .

Facebook mener at ” virtual reality ” – datagenerert virkelighet – kan være den fremtidige plattformen for sosiale nettverk . Derfor , kjøpte den amerikanske giganten selskapet kjøpte  .

– Mobiltelefoner er plattformen i dag , og nå er vi selv også klar for morgendagens plattformer , sier Facebook- grunnlegger og CEO Mark Zuckerberg .

– Oculus har mulighet til å skape den mest sosiale plattformen noensinne og endre måten vi jobber, leker og samhandler , la han til .

Populære app
Facebook har nylig kjøpt den populære meldingsprogrammet WhatsApp for 19 milliarder dollar .

WhatsApp er på mange måter lik andre meldingstjenester . En forskjell er at det går over Internett , noe som er populært for folk som ønsker å kommunisere med venner i utlandet .