Etter suksessen med «Oppenheimer», tenker Christopher Nolan allerede på en ny storfilm

0
33
Christopher Nolan

I år utklasset «Barbie» av Greta Gerwig og «Oppenheimer» av Christopher Nolan konkurransen fullstendig. Christopher Nolan er imidlertid klar til å avslutte «Oppenheimer» og begynne å jobbe med en ny film nå som Hollywood-streiken er over.

Her er hva vi vet om Nolans nye prosjekt!.

Les: Netflix kansellerer en av sine suksesser etter to sesonger!

Christopher Nolan sa for noen måneder siden at han ikke ville begynne å jobbe med sin neste film før manusforfatternes og skuespillernes streik tok slutt. Nå som de rekordlange streikene er avsluttet og de involverte partene har oppnådd tilfredsstillende avtaler, kan filmsett gradvis gå tilbake i arbeid. Christopher Nolan kan derfor begynne å jobbe med en ny film. Vil dette faktisk være tilfelle? Hvis ja, hva vil Nolans neste film handle om? Regissøren avslørte noen detaljer i et intervju med Yahoo Entertainment.

Regissøren avslørte at hans neste film vil ha et lysere tema og være mindre mørk enn «Oppenheimer». Regissøren vil nå gjerne lage en film som er mindre nihilistisk. Og hvordan reagerer Nolan på ryktene om at han skal regissere en ny Bond?

Les på Sporten: Stor dag på treningsfeltet hos Manchester United – Ten Hags favorittspiller tilbake godt før tiden

Regissøren verken bekrefter eller avkrefter disse ryktene og innrømmer at han alltid har vært en stor fan av Bond-filmserien.

tabola

No posts to display