Eric Cantona! Fotballstjerne, filmskuespiller og nå også artist

0
131
Eric Cantona! det er bare en konge

Det du muligens ikke vet om den franske Manchester Untied legenden Eric Cantona er at han er en godt etablert film og tv skuespiller. – Vi snakker ikke om kungfu filmer, men ofte svært dystre dramer som faktisk er vondt å se på. Blant annet tv serien Inhuman Resources hvor han spiller en som må gjøre alt for å få en lederjobb. For noen uker siden spilte han Victor Pastore i Netflix filmen AKA.

Nå er det musikk som står i høysetet, hvor han faktisk legger ut på Europa-turne.

I 1997 var Eric Cantona så lei av fotball at han sluttet bare 30-år gammel. – Han ble en engasjert talsmann for å bringe fotballens sjel tilbake. Han synes allerede da at penger var en for viktig del av fotballen, tror ikke vi trenger å lure så mye på hva han tenker nå.

I tillegg til å jobbe med film har han i en årrekke vært landslagstrener for Frankrikes beachfotballag, samt hatt et kort opphold som sportsdirektør i den amerikanske klubben New York Cosmos.

Les: Henter danske Victor Nelsson til Premier League

Les: Er det virkelig Haaland som fikser Oasis comeback?

På planen står tre liveshow i Manchester, London og Dublin i oktober, men han skal også opptre andre steder i Europa.

«Jeg starter i Manchester fordi det er en by som har blitt med meg på grunn av fotball selvfølgelig, men også på grunn av den generelle atmosfæren, sier Cantona, ifølge The Mirror.

«Cantona Sings Eric On Stage».

– Neste år skal jeg spille med et band, men foreløpig begynner jeg med et beskjedent piano sammen med meg på intime lokaler, sier franskmannen.

På 185 kamper for Manchester United scoret Eric Cantona 82 mål. Han var med å vinne Premier League fire ganger og FA-cupen én gang.

tabola

No posts to display