Er alt Facebook gjør genialt?

0
107

PewDiePie fikk slettet kontoen sin av Facebook og de gjett om de fikk høre det fra svensken på hans twitter konto etterpå.  PewDiePie er en av verdens mektigste mennesker, nesten 100 millioner mennesker følger hans youtube kanal hver uke. Det skal bli spennende å se hvem som først kryper til korset, Facebook eller PewDiePie.

Felix Kjellberg, er 25 år gammel og født i Gøteborg, startet å ta opp seg selv uten prat mens han spilte Minecraft for bare fem år siden. At han på sin Youtube kanal skulle få 100 ganger flere seere enn Skavlan var det ingen som trodde på.

Det er ingen større enn PewDiePie på Youtube og på twitter omtalte han Facbook som dumme, han skrev klokken 1300 tirsdag: Only @facebook is dumb enough to disable an account that is verified for being «fake».

Twitter flommer over av sympati for PewDiePie og dette begynner å bli vanskelig for Facebook som enda ikke har kommet med noen kommentar eller forklaring på hvorfor siden hans er slettet. Før slettingen hadde han ca 5 millioner likes. Det er 32 millioner abonnenter på PewDiePie sin Youtube kanal, som altså er opptak av en svenske som sitter og spiller.

Det er en rekke andre om sitter og spiller og kommenterer, det er en utrolig populær genre. «lest Play» genren er de unges konsept og ingen over 25 har den fjerneste interesse for dette.

PewDiePie har over pr akkurat nå 32 279 523 abonnenter på sin Youtube-kanal, der han spiller dataspill og slår vitser i den ekstremt populære «Let’s play»-genren.

For de som lurer han har begynt å prate og har begynt med humor og skjeggtrimming.

 

tabola

No posts to display