lørdag, oktober 24, 2020

Er alt Facebook gjør genialt?

Må lese

Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret

Tidligere i høst ble det klart at Mr. Deadpool, Ryan Reynolds, hadde kjøpt seg en skakkjørt engelsk...

På tirsdag sto Messi alene på toppen i Champions League

Denne sommeren blåste det full storm rundt Lionel Messi. Da hadde argentineren gått lei av klubben som...

Kommer handel på håndholdte enheter til å dominere e-handel i 2021?

Måten vi lever på har forandret seg siden vi begynte å benytte oss av mobilteknologi. Våre smarttelefoner...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

PewDiePie fikk slettet kontoen sin av Facebook og de gjett om de fikk høre det fra svensken på hans twitter konto etterpå.  PewDiePie er en av verdens mektigste mennesker, nesten 100 millioner mennesker følger hans youtube kanal hver uke. Det skal bli spennende å se hvem som først kryper til korset, Facebook eller PewDiePie.

Felix Kjellberg, er 25 år gammel og født i Gøteborg, startet å ta opp seg selv uten prat mens han spilte Minecraft for bare fem år siden. At han på sin Youtube kanal skulle få 100 ganger flere seere enn Skavlan var det ingen som trodde på.

Det er ingen større enn PewDiePie på Youtube og på twitter omtalte han Facbook som dumme, han skrev klokken 1300 tirsdag: Only @facebook is dumb enough to disable an account that is verified for being «fake».

Twitter flommer over av sympati for PewDiePie og dette begynner å bli vanskelig for Facebook som enda ikke har kommet med noen kommentar eller forklaring på hvorfor siden hans er slettet. Før slettingen hadde han ca 5 millioner likes. Det er 32 millioner abonnenter på PewDiePie sin Youtube kanal, som altså er opptak av en svenske som sitter og spiller.

Det er en rekke andre om sitter og spiller og kommenterer, det er en utrolig populær genre. «lest Play» genren er de unges konsept og ingen over 25 har den fjerneste interesse for dette.

PewDiePie har over pr akkurat nå 32 279 523 abonnenter på sin Youtube-kanal, der han spiller dataspill og slår vitser i den ekstremt populære «Let’s play»-genren.

For de som lurer han har begynt å prate og har begynt med humor og skjeggtrimming.

 

- Advertisement -
Previous articleFørerløse vogntog
Next articleÅrets Brageprisvinnere

Siste nytt

Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret

Tidligere i høst ble det klart at Mr. Deadpool, Ryan Reynolds, hadde kjøpt seg en skakkjørt engelsk...

På tirsdag sto Messi alene på toppen i Champions League

Denne sommeren blåste det full storm rundt Lionel Messi. Da hadde argentineren gått lei av klubben som hentet ham som 13-åring. På...

Kommer handel på håndholdte enheter til å dominere e-handel i 2021?

Måten vi lever på har forandret seg siden vi begynte å benytte oss av mobilteknologi. Våre smarttelefoner er tilsynelatende alltid innenfor vår...

Blodig ungdomsdrama på Viaplay

Serien er blant det blodigste og groveste som strømmetjenesten har produsert. Perfekt til Halloween! Viaplays nye originalserie Cryptid er et neglbitende...

Ole Gunnar Solskjær nekter å snakke med TV 2

Det er ikke strømmen av opplagtheter som plager den norske manageren for Manchester United Ole Gunnar Solskjær selv om det er irriterende...

More Articles Like This