En 100% moralsk Ad Blocker

0
82

Det er klart umoralsk å faktisk lese en avis eller et nettsted som inneholder annonser. Ubotelige arr på sjelen for den moralske opphøyde nettbruker kan inntreffe hvis man skulle slumpe til å bevege seg inn på en nettside laget av folk som har lønn. Det eneste riktige er ifølge internett artisten Darius Kazemi å installere en Etisk Ad Blocker som blokkerer alle nettsider som inneholder annonser.20150919-1block-ad-blocker

Kazemi skriver, «Jeg har løst gåten, jeg har løst den gordiske knuten; brukerne ønsker ikke å se annonser, og innholdsleverandører kan ikke gi bort innholdet gratis, derfor blokkerer vi begge deler. Alle vinner»

Den Etiske Ad Blocker er en Chrome-utvidelse som kan lastes ned, Darius har ikke planer om å lage den for andre nettlesere. Istedenfor å få opp et nettsted som har annonser får du opp en side som forklarer at det er uetisk å se denne siden og foreslår isteden 3 andre sider som gir bort sitt supre innhold gratis, disse er The internet Engineering task force, combo.com og the mozilla developer network. Du synes muligens det er litt lite, men det er noe og gratis.

Darius Kazemi er ivrig på Twitter med mer enn 54 000 tweets siden 2008. Darius Kazemi

Her fra et foredrag han holdt i 2014: Darius Kazemi, Tiny Subversions – XOXO Festival.

tabola

No posts to display