fredag, desember 11, 2020

Kan Lance Armstrong noen gang bli tilgitt?

Må lese

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Vinner av Tour De France utallige ganger, kreft overlevende, gift med en popstjerne, kom tilbake som en vinner, reiste verden rundt og fikk med statsledere, kulturpersonligheter og rikinger i kampen mot kreft, kåret til verdens mest sexy navn. Lance Armstrong var på toppen av verden, beundret og søkkrik, men så kom det beskyldninger om doping. Beskyldningene ble til en storm som varte i lang tid før han motvillig innrømmet systematisk doping og omfattende løgner for å skjule fakta.

Fallet ble enormt, fratatt titler, kone og penger. Han står igjen som symbolet på løgn på samme måte som Quisling er symbolet på svik.

Om ikke annet er det en god historie tenkte Stephen Frears og har fått laget filmen om Lance, på vei opp og veien ned igjen. Hvordan kunne de som alle så på som gode faktisk være skurkene? Ben Foster spiller Lance Armstrong i denne filmen basert på historien til David Walsh, Sunday Time Journalist som ført ble fasinert av sykkelhelten, for så å synes at noe var galt, og så begynte å undersøke.

En annen person i historien er den beryktede italienske legen Michele Ferrari – omtalt som dopingens Victor Frankenstein. Det var hans metoder som skapte Armstrong til sykkelsportens største monster.

Men, som du kan se i traileren, dette ser ut til å være mer om forholdet mellom Armstrong og Walsh, hvis slaget utkjempes i avisene, i domstolene og i pressekonferanser, som forfatter ble like seig en motstander for Armstrong som de ut på veien – og gjør ingen feil, racing scener selv ser fantastisk.

Filmen The Program vises på kino fra 16. oktober.  Det er flere som nå mener at Armstrong har fått nok og vil ønske han tilbake i det gode selskap. Om filmen bidrar til det vet vi om ikke så mange dager.

- Advertisement -

Siste nytt

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år gammel av hjerteattakk. Den argentinske...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

More Articles Like This