tirsdag, november 30, 2021

Elon Musk in space

Må lese

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Grunnleggeren av Tesla er den ultimate utgaven av nerdenes hevn. Han er milliarder, får satt alle sine planer ut i livet, han har personlige samtaler med statsledere og har giftet seg med den formfulle og superpene britiske skuespillerinnen Talulah Jane Riley.

Hans ideer er alltid storslåtte og har som plan å forandre verden, nå vil han ha internettdekning til de milliarder av mennesker som ikke har det. Tidligere i år viste han sin interesse for verdensrommet med å presentere et annet prosjekt SpaceX, du husker muligens bilde av han ved siden av romskipet Dragon V2.

Nå vet vi hvorfor han vil i rommet, han vil lansere globalt internett gjennom å plassere ca 700 satellitter i verdensrommet og bruke ca. 1 milliard dollar på det.

Space X skal brukes til å plassere satellittene i verdensrommet og han samarbeider med selskapet WorldVu Satellites, som drives av tidligere Google sjef Greg Wyler, også en meget god eksponent for nerdenes hevn.elon musk

Wyler var med på det Google-støttet oppstartprosjektet O3b Networks, Google har tenkt til også å bruke 1 milliard dollar på 180 små, høykapasitets satellitter.

De fire første satellittene lansert av O3b ble plaget av tekniske problemer, og Wyler avslutte Google etter et år å forene krefter med Musk. Wyler har forlatt O3b men forble en betydelig aksjonær, ifølge Journal. Google er tause som østers og lite søkbare for informasjon i saken anledning.

Venture ville møte betydelige tekniske og regulatoriske hindringer, og SpaceX kan ikke være klar til å lansere satellitter til nærmere slutten av dette tiåret. O3b kunne ansikt å miste rettighetene til sin radiospekteret da.

Alle vi som har reist med ferge, enten til Danmark eller Tyskland vet hvor dyr det er å skulle slumpe til å ringe med satellitt telefon, langt mindre surfe på nett håper at hvis prosjektet blir en realitet at det blir forholdsvis rimelig. I hvert fall hvis dette er tenkt å skulle gi internett til de som ikke har.

 

Dama til Musk, Talulah Jane Riley
Dama til Musk, Talulah Jane Riley

- Advertisement -

Siste nytt

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

Det lengste stedsnavnet i verden har 85 bokstaver

Innbyggerne i Mamungkukumpurangkuntjunya-bakken i Australia trenger litt tålmodighet med å lære å stave navnet på hjembyen deres. Hver...

Videoautomater tar fullstendig av

Det er lenge siden vi satt på en skjerm og fulgte store firkanter bevege seg sakte fra en side til en annen...

More Articles Like This