onsdag, mai 5, 2021

Elendig utvalg på strømmetjenester

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Husker da Netflix kom til Norge med House of cards på plakaten, en skikkelig dyr og bra tv serie vi har hørt mye om, med Kevin Spacy i hovedrollen. Tusenvis lastet ned Netflix appen, koblet den opp imot HD tvn gjennom Cromecast og så igjennom hele første sesong i løpet av et par dager.
Gode og mette av tv serier gikk det noen dager før man begynte å lure, hva annet kan jeg se på. ?
Det var ikke stort, noen tidlige sesonger av serier vi forlengs er ferdige med, filmer i kategori forrest gump. (bra film jeg ikke gidder å se igjen) og det var stort sett det.

Et argument imot ulovlig nedlasting er at tilbudet er minst like godt på lovlige tjenester, men er det egentlig slik. NBC Universal leide inn revisorselskapet KPMG for å finne ut av om det var hold i argumentet og at lovlige tjenester holder mål.

I og med at det alltid er kjipt å snakke med revisorer tror vi nok det føltes slik også for NBC Universal da revisorselskapet kom med sin rapport.
Undersøkelser ble gjort på 34 nettbaserte distribusjonstjenester som både inkluderte leie, nedlasting og abonnement. Disse stedene skulle testen imot 808 av de mest populære og kritikerroste filmer og 724 tv titler.

I tråd med det som ser ut til å ha vært intensjonen med undersøkelsen kom KPMG riktignok frem til at hele 94 prosent av de 808 filmene var tilgjengelig via minst én av de lovlige kanalene. 81 prosent var tilgjengelig via minst ti av tjenestene.

Om man går litt mer detajert til verks kommer det imidlertid frem at i kategorien abonnementsbaserte «video-on-demand»-tjenester, som blant annet omfatter Netflix og Hulu, er det bare 16 prosent av de nevnte filmene som er tilgjengelige.

Når det gjelder TV-titler var resultatet litt bedre, men heller ikke der var tallene spesielt imponerende. Av de 724 mest populære TV-titlene ble det funnet 44 prosent av dem på de abonnementsbaserte strømmetjenestene.

Både når det gjelder film og TV er det tjenestene i kategorien digital nedlasting som har det desidert største utvalget. Denne kategorien inkluderer tjenester som iTunes, Google Play og Amazon Instant Video. 94 prosent av filmtitlene og 81 prosent av TV-titlene var tilgjengelige via slike tjenester.
Har hatt Netflix, HBO og Viaplay i et år nå, merker at bruken er sporadisk og ikke på langt nær nok til at det forsvarer abonnementet

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This