mandag, desember 27, 2021

Elendig utvalg på strømmetjenester

Må lese

Pigcasso – en gris som maler bilder. Verkene hennes er verdt en formue!

En grisemaler, kalt Pigcasso, har laget et kunstverk, som ble solgt for så mye som 20 000...

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Husker da Netflix kom til Norge med House of cards på plakaten, en skikkelig dyr og bra tv serie vi har hørt mye om, med Kevin Spacy i hovedrollen. Tusenvis lastet ned Netflix appen, koblet den opp imot HD tvn gjennom Cromecast og så igjennom hele første sesong i løpet av et par dager.
Gode og mette av tv serier gikk det noen dager før man begynte å lure, hva annet kan jeg se på. ?
Det var ikke stort, noen tidlige sesonger av serier vi forlengs er ferdige med, filmer i kategori forrest gump. (bra film jeg ikke gidder å se igjen) og det var stort sett det.

Et argument imot ulovlig nedlasting er at tilbudet er minst like godt på lovlige tjenester, men er det egentlig slik. NBC Universal leide inn revisorselskapet KPMG for å finne ut av om det var hold i argumentet og at lovlige tjenester holder mål.

I og med at det alltid er kjipt å snakke med revisorer tror vi nok det føltes slik også for NBC Universal da revisorselskapet kom med sin rapport.
Undersøkelser ble gjort på 34 nettbaserte distribusjonstjenester som både inkluderte leie, nedlasting og abonnement. Disse stedene skulle testen imot 808 av de mest populære og kritikerroste filmer og 724 tv titler.

I tråd med det som ser ut til å ha vært intensjonen med undersøkelsen kom KPMG riktignok frem til at hele 94 prosent av de 808 filmene var tilgjengelig via minst én av de lovlige kanalene. 81 prosent var tilgjengelig via minst ti av tjenestene.

Om man går litt mer detajert til verks kommer det imidlertid frem at i kategorien abonnementsbaserte «video-on-demand»-tjenester, som blant annet omfatter Netflix og Hulu, er det bare 16 prosent av de nevnte filmene som er tilgjengelige.

Når det gjelder TV-titler var resultatet litt bedre, men heller ikke der var tallene spesielt imponerende. Av de 724 mest populære TV-titlene ble det funnet 44 prosent av dem på de abonnementsbaserte strømmetjenestene.

Både når det gjelder film og TV er det tjenestene i kategorien digital nedlasting som har det desidert største utvalget. Denne kategorien inkluderer tjenester som iTunes, Google Play og Amazon Instant Video. 94 prosent av filmtitlene og 81 prosent av TV-titlene var tilgjengelige via slike tjenester.
Har hatt Netflix, HBO og Viaplay i et år nå, merker at bruken er sporadisk og ikke på langt nær nok til at det forsvarer abonnementet

- Advertisement -

Siste nytt

Pigcasso – en gris som maler bilder. Verkene hennes er verdt en formue!

En grisemaler, kalt Pigcasso, har laget et kunstverk, som ble solgt for så mye som 20 000...

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne pistol" filmene O.J (Orange juice)...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette er ei stadfesting av at...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen ganger trenger man litt underholdning...

J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris

Suksessen vil ingen ende ta for J.K. Rowlings som nå jobber med en forlengelse på Harry Potter historien.

More Articles Like This