Overrasket

Med høyt spill og geniale løsninger mot umulige odds langt borte der ingen hadde vært før fikk William Shatner som kaptein Kirk millioner av mennesker til å drømme seg bort forann tv skjermen.

Star Trek var på 60 tallet med på å redefinere hvordan vi så på tv og inspirerte ikke bare andre serier og filmer, men inspirerte også til et helt nytt levesett for mange mennesker.

Fremtidsvisjonen handlet om hvordan alle fikk det de trengte, alle fikk jobb etter kvalifikasjoner og aspirasjoner og at det var fred og likestilling på hele kloden. Som bonus hadde samfunnet kommet så langt at det ikke lenger var behov for penger.

William Shatner bekrefter at han har blitt forespurt om å stille i den neste Star Trek filmen som for nr 3 etter rebouten som kom i 2009. Det gledet mange fans at den originale Spock skuespiller Leaonard Nimoy hadde en rolle i filmen.

J.J. Abrams lykkes i å lage Star Trek mer moderne og mørkere og klarte på en god måte å flette «gamle» Spock inn i fortellingen. Hvordan Shatner som kaptein Kirk skal flettes inn i historien har ikke kommet frem, bare at han skal være med.

Sentimentale Star Trek fans venter nå på andre storheter fra Star Trek universet kommer tilbake, vi krysser fingrene for et gjensyn med George Takei, Data og ikke minst Sir Patrick Stewart

Det er ennå ikke fastsatt noen dato for «Star Trek 3» får premiere annet enn at det blir i 2016. Manuset er allerede ferdigskrevet av Roberto Orci, samme forfatter som skrev de to foregående filmene og som også overtar regissørstolen etter J.J. Abrams.

J.J.Abrams har som kjent fått oppdraget med å lage de nye Star Wars filmene.

Her ser du et klassisk klipp fra Star Trek, Advarsel ! skurkene er skikkelig skumle, de er sminket sort på den ene siden av ansiktet og hvit på den andre. Er ikke helt sikker, men enten har de et betydelig understell eller så har de susp.

f7.no -> adds
tabola