Mr. Ed. viser vei mot Premier League. (foto: ipswich, twitter)

Enten digger du musikken, eller så fremprovoserer den et langtrukkent gjesp. Uansett, i Ipswich bryr supporterne lite om hva folk mener om artisten, hit-makeren fortsetter å støtte klubben økonomisk.

Ed Sheeran kjøpte seg inn som draktsponsor hos den tidligere storklubben (for oss som har gått noen runder rundt sola) Ipswich Town. Denne sesongen endte det på 11. plass i Englands tredjeøverste liga, ned fra 9. plass forrige sesong.

LES: Zinedine Zidane sin «Vålerenga hilsen statue» skal settes opp igjen i Qatar

Ikke mye som tyder på at klubben er på vei tilbake til øverste divisjon med det første, men etter å ha sett Leeds og nå også Nottingham Forest returnere til Premier League etter mer enn tyve år med «utenforskap», da er det håp.

Det ser også Mr. Sheeran, selv om han har et annet fokus når han plasserer noen nye millioner i klubben som draktsponsor for 2022/23-sesongen.

-Klubben og lokalbefolkningen betyr mye for meg, og jeg forsøker alltid å komme tilbake til Portman Road når jeg er i området. Vi sees neste sesong, kommer det fra Sheeran til klubbens hjemmeside.

Som hvertfall pleier å få med seg høydepunktene fra VIP-loungen:

Sheeran hører noe er på gang på banen. (foto: ipswich, twitter)

LES: Bayern München-boss stenger utgangsdøra for Lewandowski

Sammen med Mr. Ed har Ipswich Town-supporterne ikke mistet håpet om de én dag spiller i Premier League. 2001/02-sesongen er så langt den siste.

f7.no -> adds
tabola