torsdag, mars 3, 2022

Dette er de mest populære ligaene for betting i Norge

Må lese

Dette er de mest populære ligaene for betting i Norge

Nordmenn har et langt forhold til sportsbetting, og de første kupongene så dagens lys allerede i 1948....

Det blir en global plastkonvensjon

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) fortsetter som sentral kunnskapsleverandør. På FNs miljøforsamling i Nairobi...

Christianssands Bryggeri legges ned, produksjonen flyttes til Bergen og Sarpsborg

Det er en stolt tradisjon som nå forsvinner. I 150 år er det brygget øl i bryggeriet...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Nordmenn har et langt forhold til sportsbetting, og de første kupongene så dagens lys allerede i 1948. Siden den gang har mye endret seg i form av måten vi spiller på, men ligaene vi spiller på er fortsatt mye det samme. Derfor har vi tatt en nærmere titt på hvilke fotballligaer som er de mest populære for deg som ønsker å begynne med betting.

Popularitet kan nemlig være et svært nyttig verktøy for deg som ønsker å finne dine første kamper å spille på. Grunnen til dette er at Tipping fotball har svært god mediedekning, noe som betyr at du enkelt kan få tilgang til nyttig informasjon om ulike kamper, spillere og lag. Når det er sagt skal vi ta en nærmere titt på hvilke ligaer de fleste nordmenn faktisk spiller på.

Premier League

Når det kommer til sport og fotball er det lite som kan måle seg med populariteten Premier League har i Norge. Nordmenn har kunnet tippe på britisk fotball helt siden Norsk Tipping lanserte den første kupongen for mer 70 år siden. Da er det kanskje ikke så rart at det også er Premier League som troner øverst på listen av populære fotballligaer med lag som Manchester United, Liverpool FC, Arsenal og Fullham.

Ligue 1

Selv om fransk fotball ikke får den samme dekningen i norske medier som det engelsk gjør, har den faktisk en stor følgerskare både i Frankrike og Norge. Denne populariteten har gjort at mange bookies tilbyr konkurransedyktig odds på den franske toppdivisjonen. Ulempen er at man i mange tilfeller må benytte seg av lokale medier for å få informasjon, noe som tilsvarer at gode kunnskaper til fransk kan være nyttig å ha på lager.

Serie A

Det er få land i Europa som kan slå italiensk fotballinteresse og det er stadig duket for folkefest når de populære lagene måter hverandre til dyst. Mange nordmenn følger populære italienske lag som AC Milan, AS Roma og Juventus. Italiensk fotball har også en lang historikk i Europa, noe som gjør at dnen er blant de mest fulgte utenfor landets grenser også. Dette har tiltrukket seg et stort antall talenter, og superstjerner som Zlatan Ibrahimovitz og Cristiano Ronaldo har begge spilt i Serie A. Italiensk fotball er godt dekket av både nasjonale og internasjonale medier, noe som gjør at erfarne bettingspillere enkelt kan få tilgang til de statistikker og tabeller man har behov for.

La Liga

Sist, men ikke minst har man den spanske ligaen som mange nordmenn elsker å spille på. Her finner du legendariske lag som Real Madrid, FC Barcelona og Sevilla som alle har gjort det godt både i nasjonale og internasjonale ligaer. Den kraftige populariteten har også gjort at internasjonale medier dekker klubbene tett, noe som gjør at man enkelt kan finne nyttig informasjon både på norsk og engelsk på nett. Imidlertid kan det være mye å tjene på et spanskkurs dersom du ønsker tilgang til de ferskeste nyhetene, da disse gjerne dekkes av nasjonale nyheter først.

- Advertisement -

Siste nytt

Dette er de mest populære ligaene for betting i Norge

Nordmenn har et langt forhold til sportsbetting, og de første kupongene så dagens lys allerede i 1948....

Det blir en global plastkonvensjon

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) fortsetter som sentral kunnskapsleverandør. På FNs miljøforsamling i Nairobi ble det i starten av...

Christianssands Bryggeri legges ned, produksjonen flyttes til Bergen og Sarpsborg

Det er en stolt tradisjon som nå forsvinner. I 150 år er det brygget øl i bryggeriet i Kristiansand. - Økonomiene i...

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant dem som er nysgjerrige og...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

More Articles Like This