Rolls-Royce oser over av gamle penger, er du skikkelig rik og vil vise det på en klassisk måte er Rolls-Royce med sjåfør i uniform veien å gå. Selskapet som ble kjøpt av BMW for en stund siden viste frem deres visjon for fremtidens luksusbil.

Vision 100 konseptbil kan best sammenlignes med et cruise skip, 5,9 meter lang og hvor komfort er sentrert rundt passasjersonen, du kjører rundt som en Disney prinsesse. Det er selvsagt ingen som kjører denne selv, eller bærer poser inn og ut av bilen på handletur.  Bagasjerommet og andre fasiliteter er lagt opp til at det er hjelperne som skal håndtere, ikke du som eier bilen. Reporteren fra The Verge hadde store problemer med å bestemme seg for om det var mest latterlig eller fett.

Visjonen til Rolls-Royce er ekstrem og for oss vanlige folk ganske latterlig, bilen vil ha gunstig intelligens med navn Eleanor som vil være concierge, hun vil være dine behov over tid, huske hvor du liker at sjåføren kjører deg og kan svare når du snakker med hun. “Spirit of The Ecstacy” figuren på fronten av bilen er den fysiske manifestasjonen av Eleanor.

Den modellen de viste er bare en toseter, barna og eventuelle andre familiemedlemmer reiser selvsagt i en egen bil. Rolls-Royce kan tilpasse interiør til dine behov, f.eks. er de klart over at amerikanere er glade for å ha sofa i bilen, mens de i England ønsker individuelle seter.


Morselskapet til BMW har de siste årene uttrykt at det er 0 utslipp som gjelder, derfor er også visjonen til Rolls-Royce en elektrisk bil med et miljøregnskap som går i, ja du gjettet det sikket, 0. Inni bilen som ble vist i London er det selvfølgelig håndvevd silke, Massacar tre interiør og selvfølgelig en rekke OLED skjermer.