Den tidligere Liverpool-kapteinen har endelig skjønt det – i samtaler med storklubb

0
1096
Har endelig skjønt det.

Det var nærmest sjokktilstand i Liverpool da det ble klart kaptein Henderson hoppet av 2023/24-sesongen på Anfield etter å ha blitt overtalt av klubbikonet Gerrard om å følge saudiarabiske penger. To enorme skuffelser for stolte Liverpool-supportere. Et halvt år senere er Henderson på vei hjem til Europa, mens Steven Gerrard skal kjempe hardt for å overbevise klubbeierne om at han skal beholde jobben etter sportslig nedtur som ikke står i stil med investeringene.

Ingen andre Premier League-spillere har fått så mye pes for overgang til saudiarabisk klubb som Jordan Henderson. Fra egne Liverpool-supportere og «resten av England». Allerede etter et halvt år skal Henderson ha fått nok av tilværelsen i saudiarabisk liga. Engelskmannen drar inn gigantlønn for å være en av bjellesauene fra Premier League, men har funnet ut at penger ikke er alt. Nå er samtaler i gang for sikre resten av sesongen i Europa.

LES: Premier League-rival klar til å kaste seg over en av Newcastles største stjerner

The Athletic-journalist James Pearce mener 33-åringen vil møte flere stengte dører på balløya: -Jordan Henderson vil nok finne en ny klubb, men jeg kan ikke se at han kommer tilbake til en topp seks-klubb i Premier League.

Ifølge Sky Sports-journalisten Gianluca Di Marzio har en storklubb tatt direkte kontakt med Henderson, men ikke fra England. Di Marzio hevder Juventus og Henderson er i gang med samtaler om en mulig overgang til Serie A.

SPORTEN: Premier League-klubb blokkerer Bayern München-signering

Høres ut som et smart valg å holde seg borte fra engelske fotballarenaer frem mot EM-sluttspillet, men likevel spill på øverste nivå for tittelkandidat.

tabola

No posts to display