De 10 verste appene så langt i verdenshistorien

0
339

Det lages apper hver eneste dag og de aller fleste forsvinner nesten like raskt som de kommer, noen er nyttige som f.eks. å kunne kjøpe billetter til toget, noen er kjedelige og noen er skikkelig ille. Vi har prøvd å samle sammen de aller verste appene gjennom tidene. Ingen lett oppgave for det er utrolig mye dårlig å velge mellom.

 

  1. Peeple

Dette er appen som lar deg rangere mennesker, det er ikke spesielt hyggelig.  TV showet Community har allerede godt det.

Hvilken av dine venner er best

898

  1. I am Important

Dette er en stakkarslig App, har du ingen venner og ingenting å gjøre er I am Important noe man kan laste ned, utgivelsen kom i 2011 og ideen er at det opprettes falske og med første øyekast viktige kontakter og hendelser. Den sender deg også en melding hvor den lurer på hvordan dagen din har vært.  Trist som faen.

32423-133298x

  1. Will you marry me?

Denne appel gir deg råd om hvordan du skal spørre din utkårede om dere skal gifte dere. Finnes det noe mer personlig enn å følge rådene til en app på det viktigste spørsmålet i livet ditt. (Red an: de neste 5 årene). Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette, men se på telefonen min kjære.

32423-1jrakj6

  1. Send me to heaven

En utrolig gøyal app for deg som elsker å konkurrere, hvor høyt kan du kaste telefonen din egentlig. Det lages en global toppliste som viser din plassering. Den observante leser ser at resultatene ikke er spesielt høye, årsaken er at appel sender inn resultater etter landing, de beste kastene har en lei tendens til å treffe en uforsonlig overflate på slutten av sin reise. (Store mørketall med andre ord)

32423-178pzrz

App store har dessverre tatt bort appen, så vil du delta må du gjøre det med en Android telefon.

  1. Tweetpee

En sensor plasseres i bleien til din håpefulle, barnet tisser og tweeter en beskjed til foreldrene, den supre muligheten er at du kan retweete bleien, utrolig nyttig.

Twitter er en mikroblogg tjeneste som gjør at man på utmerket måte kan samle sammen historiske data om urineringen, dele dette med venner og spesielt interesserte og senere i livet inkludere dataene i din personlige CV.  Har til gode å se noen rekrutterer som har uttalt at det er en dårlig ide.

32423-670wr8

 

  1. Electric razor simulator

Utrolig gøy med han i politiskolen filmene som lager alle de artige lydene, nå kan også du være et sosialt midtpunkt blant dine venner. Ta opp mobilen, skru på appen og du kan late som om du barberer deg.  Super gøy, mobilen risker og viser et bilde av en barbermaskin på skjermen. Du kan også velge bilde av en høvel.  En investering for livet.

32423-ztmtb7

 

  1. iAmAMan

Menn har i alle tider vært reagert med sjokk og vantro når en kvinne de har relasjon til får menstruasjon. Ideen til denne appen er å holde oversikt og en kvinnes menstruasjonssyklus.  Noen sider at dette er en app som deg som planlegger å få barn, hvorfor du da kan legge inn flere kvinner og legge den bak passordbeskyttelse er litt uklart.

Her er funksjonene:

Ha oversikt over når kjæresten har menstruasjon.

Ha oversikt over når dine venninner har menstruasjon.

Sett passord for programmet og individuelt for hver enkelt jente.

Ringe ved å trykke på navnet hennes

32423-nc5dcz

  1. Ghost Radar

Helt uforståelig at ikke åndenes hus har benyttet denne appen som lokaliserer spøkelser i nærområdet.

32423-1bb89j4

NB: Brukere har så langt ikke oppdaget noen spøkelser.

 

  1. Hold on

Denne appen kan kjøpes for ca 8 kroner og har en funksjon, hvor lenge kan du holde på en knapp på skjermen.

32423-l05h2b

  1. I am Rich

Denne appen koster 7000 kroner og formålet er at du kan vise frem til andre at du har brukt 7000 på denne appen. Jeg har nemlig råd til det.

32423-1a0axrb

tabola

No posts to display