Det knyttes alltid store forventninger til David Bowie og hva han holder på med, han står bak noen  enorme evigvarende sanger og album, han endret hva som kunne gjøres på en scene og har satt tydelige sport i rockehistorien og har flere ganger totalt endret motebildet. Våre forventinger er litt redusert på bakgrunn av siste halvdel av hans 50 års historie som artist og av at han begynner å bli en veldig gammel mann.

David Bowie som stort sett lever tilbaketrukket har fortsatt en skaper og utgivelsestrang både innen musikk og mer visuelle ting som film og kunst.  Man har alltid et håp om at han har mere inne og kommer med noen juveler av noen sanger på nytt. NME melder at David Bowie sendte en tekst til et arrangement i 12 Bar i London i forbindelse med en hyllest til hans 50 år som artist og for å samle inn penger til Terrance Higgings Trust.

Meldingen var som følger: «This city is even better than the one you where in last year, so remember to dance,dance,dance. And then sit down for a minute,kvit something,then get up and run all over the place.Do it.Love on ya.More music soon. David.»

Managementet bekrefter at det var Davis Bowie som kom med meldingen som ikke bare fortalte at han ville komme med mer musikk, men også promoterte dansing og å sitte ned å strikke.

Mange mener (eller i hvert fall håper) David Bowie er på sporet av ny storhet, basert på hans siste utgivelse i 2013 som fikk en meget god mottagelse av kritikere og faktisk også salg. Albumet «The Next Day» var hans 24 i rekken av album.

Det er ikke gitt noen dato for den nye musikken til David Bowie, men vi venter og håper på noe bra.

f7.no -> adds
tabola