Dagsavisen kjøper mer i Rogaland

0
115

I dag melder Dagsavisen at de gjennom sitt selskap Rogalands Avis as kjøper nettstedet Roganytt.no fra grunder Magnar Larsen. De vil samordne driften med Rogalands Avis og mener de blir en stor aktør i det regionale nyhetsmarkedet.

«Vår langsiktige strategi er å øke vår tilstedeværelse lokalt og digitalt. Dette oppkjøpet styrker Dagsavisens satsing på RA og RAs lokale tilstedeværelse i Rogaland. Det er like naturlig for oss å samarbeide med små digitale aktører som med de store papiravisene. Vi tror uansett at kreative samarbeidsløsninger er den beste måten å sikre norsk mediemangfold på» uttaler Eirik Hoff Lysholm, adm.dir. i Mediehuset Dagsavisen og Rogalands Avis.

«Vi kommer ikke til å endre Roganytts innhold eller profil, men ønsker å bygge videre på gründerånden og suksessen som Magnar har skapt nærmest på egenhånd. Jeg er glad for at Magnar blir med videre som stoffleverandør og kompetansebærer», sier Eirik Hoff Lysholm.

I tillegg til Rogalands Avis og Roganytt inngår Dagsavisens hovedavis, utgavene Moss Dagblad og Fremtiden (Drammen) og kommentarnettstedet NyeMeninger.no i Mediehuset Dagsavisen.

Her finner du Roganytt

tabola

No posts to display