Cristiano Ronaldo

I fjor da nyheten om anklagene mot Juventus sin store stjerne Cristiano Ronaldo kom for en dag, han hans jobb i klubben i en tynn tråd og klubben stod i fare for å miste inntekter. – I løpet av noen minutter falt verdien av Juventus med 15 % på børsen.

Nå har kvinnen som kom med anklagene droppet saken.  Et varsel om frivillig avskedigelse av saken ble arkivert forrige måned i Nevada State Court i Las Vegas. Papirene sier ikke noe om anklageren har blitt enig om et oppgjør med den portugisiske fotballspilleren.

Les på Sporten: Harnisk over Barcelona samtaler om gigantisk «byttedeal»

New York Times rapporterte i mars at Juventus, de italienske ligamesterene, ikke ville delta i International Champions Cup i USA i sommer for å unngå at Ronaldo ville bli arrestert av myndighetene som en del av en voldtektsundersøkelse.

Les: Lidls nye gin endrer farge med tonic

Ronaldo benektet påstandene og sendte aldri inn svar på søksmålet.

Katheryn Mayorga innleverte en klage 27. september, og hevdet at hun ble krenket seksuelt av Ronaldo i 2009 i sin penthouse-suite på et hotell i Las Vegas.

Mayorga sa i klagen at hun, mens hun var enig i et oppgjør med Ronaldo etter det påståtte angrepet, opplevde alvorlige følelsesmessige traumer på den tiden og ikke var kompetent til å delta i mekling.

Juventus er kontrollert av Italias Agnelli-familie, de største investorene i bilprodusenten Fiat Chrysler Automobiles NV.

Etter søksmålet i fjor reiste Las Vegas-politiet en undersøkelse av voldtektsankringene. New York Times rapporterte i januar at politimyndighetene hadde bedt om et utvalg av fotballspillerens DNA fra italienske myndigheter.

Les på Helsesjefen: Pasienter vil ha mer menneskelig kontakt