Bryan Cranston kunngjør suspensjonen av skuespillerkarrieren. Skuespilleren kjent for sin m.in fra hiten «Breaking Bad» har kunngjort at han vil trekke seg i 2026. Hvorfor da?

0
28
Bryan Cranston (filmozercy.com)

Bryan Cranston er en amerikansk skuespiller, manusforfatter og regissør. Vinner av Golden Globe og flere Emmy Awards for rollen som Walter White i serien «Breaking Bad». Tidligere spilte han i slike hits som «Godzilla» og «Total Recall», og snart vil «Asteroid City» regissert av Wes Anderson med sin deltakelse vises på kinoer.

Cranston ble nylig intervjuet av den britiske versjonen av magasinet GQ. Der annonserte han at han ville gå av med pensjon i 2026. Skuespilleren trekker seg fordi han ønsker å tilbringe mer tid med sin kone og familie. Cranston ønsker å betale tilbake partneren sin for mange års underordning til karrieren hans og la henne nå fullt ut realisere seg selv.

Les: Sverdet til den indiske herskeren drept av britene ble solgt på auksjon for 14 millioner pund!

Skuespilleren innrømmer at partneren hans i et kvart århundre måtte tilpasse rytmen til kravene i livet hans som en gjenkjennelig skuespiller. Nå vil hun fokusere på det som er viktig for henne. Jeg gjør det også for meg selv, fordi jeg vil kunne dra på dagsturer, sitte ved bålet, drikke vin med venner og slippe å lese flere manus.

Les på Popidol: Real Madrid større enn Barcelona i sosiale medier

Hvorfor går Cranston av med pensjon i 2026? For det er da han fyller 70.

tabola

No posts to display