Dette har vi ventet på lenge, undertøy designet av Britney Spears, det er en dansk undertøyskjede Change som har gjort avtalen med popdronningen og de har tydeligvis tro på henne for avtalen er skrevet for de neste 20 årene.

Sammen skal de designe og utvikle en undertøyskolleksjoner under headingen The intimate Britney Spears, lanseringen vil skje under moteuken i New York og ovenfor hennes mer enn 40 millioner følgere på tvitter.

Økonomisk presse i Danmark er overrasket over den lange varigheten på samarbeidet, men mener likevel at dette kan være meget god business for kjeden som nå satser stort i det amerikanske markedet, med Britney Spears som brekkstang.

Change er en dansk suksesshistorie som ble startet i 1995, med å få laget undertøy i Kina og sendt hjem og nå har over 150 butikker i 11 land inkludert Norge. Change har et mye større produktspekter i dag og selger også badetøy.

Britney Spears som er tilbake i et positivt karriere løp etter noen år med trøbbel med dårlig platesalg, brudd på diverse lover, uheldige bilder i media og tvilsomme typer er superhappy med avtalen og gleder seg til ikke å bare vise frem undertøy i musikkvideoer og på vei ut av biler, men også være kreativ og lage noe som andre kan gå med.

Britney Spears mest kjent for sangene «Baby one more time» og «oobs ! I did i again» hvor sexy musikkvideo med dans i skoleuniform var salgsutløsende.

Ingen av partene har sagt noe om det finnes en moral og etikk klausul i avtalen.

Om noen dager kan du lese denne og andre artikler på Popidol følg med

f7.no -> adds
tabola